HIIIIIIIIIIIIIM UNUTMAMIŞSINNNNNNN TAMAM BAK SIKILMIYORUMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAAAA
Garip Sohbetler
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIIIIIIIIIIIIIM UNUTMAMI?SINNNNNNN TAMAM BAK SIKILMIYORUMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAAAA heee ??Le s?k?Lma yaff beni ?rnek aL..:p
09-14-2006, Saat: 10:52 PM <
TAMAM ABİCİMMM KIZMA TAMAM SIKILMIOM HEM SEN VARSIN NİE SIKILAYIMMMMMM YAAA DİİİMMMİİİ
demi yaf ex i örnek al yoq la ziya ben almam seni örnek mörnek allah muhafaza bişi gelir başımıza
09-14-2006, Saat: 10:54 PM <
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyiz yaf nas? olal?m sizleri sormal? ?BEN HER ZAMAN K? G?B?Y?M YAAAA ???RLERE G?M?L?YORUM BELL? OLU HERHALDE MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAM AB?C?MMM KIZMA TAMAM SIKILMIOM HEM SEN VARSIN N?E SIKILAYIMMMMMM YAAA D???MMM??? evet ben warken s?k?Lmak koLym?... k?zmad?m zaten.... w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demi yaf ex i ?rnek al yoq la ziya ben almam seni ?rnek m?rnek allah muhafaza bi?i gelir ba??m?za ben sana demedimki beni ?rnek al diye ibocum... hem merek etme geLmez ba??na bi?i...:p eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana demedimki beni ?rnek al diye ibocum... hem merek etme geLmez ba??na bi?i...:p bilemiorum art?k hani sen ... neyse salla mcx karde?im |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 30 Ziyaretçi