BEnce HErseyi HakediOlarr !!!!!!...Sizleri Sewiorumm YÖnetiM beKletme .. heM YAkısıkLI hemde Küstah haLimi göSTERMİyim Simdii
ѕqρα кJмя , Qetesh ve Rüya Güzeli Hakkında .
|
09-11-2007, Saat: 10:12 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:V.İ.P Üyelik basit birşey değildir. Arkadaşlarımızın emeklerini hepimiz biliyoruz. Onların herzaman bizimle olacağını da biliyoruz. YanLış anLamasın Kimse.ßöyLe ßi konu açıLıcaqından haßerim ßiLe yoktu sonradan qördüm.Amacım V.I.P üye oLmak deqiL. Sevda YürekLi arkadaşımız fazLasıyLa hakediyodu V.I.P üyeLiqi qerekirse moderatörLüqü ßiLe hakediyo. Haketmeyen kişi moderatör oLarak aLındı foruma üyeLere soruLmadan.ßir yarışma oLdu sakLı resmi ßuLun V.I.P üyeLiqi kazanın diye. O sakLı resmi ßuLmakLa o kişi V.I.P üyeLiqimi haketmişti :S Neyse karışmak istemiyorum kimsenin işine Kazanan kişiyede hayırLı oLsun
09-11-2007, Saat: 10:14 PM <
by€mo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEnce HErseyi HakediOlarr !!!!!!...Sizleri Sewiorumm YÖnetiM beKletme .. heM YAkısıkLI hemde Küstah haLimi göSTERMİyim Simdiißizde Seni Sewiyoruz emo Yönetim ßir açıkLama yaptı. AçıkLama içinde ayrıca teşekkür ederim.
09-11-2007, Saat: 10:31 PM <
................................................ The End ..................................................
09-11-2007, Saat: 10:39 PM <
ßoşwer aßim yha ßöyLe qiderse poLemiqe dönüşücek :S
Hiçkimse de qözümüz V.İ.P üyeLikte sanmasın. ßundan önce de V.İ.P deqiLdik şimdi de deqiLis farkeden ßirşey yok.
09-11-2007, Saat: 10:41 PM <
Zaten boşverdim ....... Üzülme sen ....
İyi geceler .... Sevg ...
Yönetim istifa Yönetim istifa :yikildim:
BU SADECE BİR EŞŞEK ŞAKASIDIR, CİDDİYE ALINMASIN Yönetimden son derece memnunuz
09-11-2007, Saat: 10:46 PM <
AsıL sen üzüLme. ßoşwermek ßazen en iisidir ßiz dostLarımısLa mutLuyuz dostLarımız için ßurdayız ya qerisi ßaqLamaz ßizi dimi aßim
[COLOR="Black"]konuyu açana, duygusuza, duygusuzlara ve yönetime sonsuz tşkler...
burda olmak bile çok güzel...[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üyeliğim Hakkında | Qetesh | 2 | 1,198 |
05-28-2011, Saat: 12:37 AM Son Yorum: Leader |
|
konularım hakkında bir ricam var. | *Asİ-yÜrEk* | 9 | 770 |
03-14-2008, Saat: 06:58 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
İmza hakkında Son isteğim.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 7 | 694 |