Raffine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ben albümleri karştırmışım
yarınlar olmayak die bi şarkısı var dinle süper
tmm eyw. dinlerim
Anket Başlığı: hangı sarkıyı sevıyosun? |
|||
hande yener-romeo | 3 | 11.11% | |
bengu-korkma kalbım | 1 | 3.70% | |
ısmaıl yk-kanka | 1 | 3.70% | |
murat boz-puf | 7 | 25.93% | |
sıbel can-cakmak cakmak | 7 | 25.93% | |
deıerlerı | 8 | 29.63% | |
Katılımcı sayısı: | 27 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
hangı sarkıyı daha cok sevıyosun???????
|
Raffine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ben albümleri karştırmışım tmm eyw. dinlerim
başka kimi dinliyon sorması ayıp
geyiğe döndü bura kendi yazdığın lirikler varmı ? bende mixtape bi albüme başladım ondan sordum Raffine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başka kimi dinliyon sorması ayıp benim var 1 tane ama amatörce demo inşallah össden sonra ilerleticez yaptığım bu track kulaklık mikrofonuyla yani o kadar amatör ama dinleyenlerden genelde olumlu eleştiriler geldi vay sen kendinde uğraşıyosun bende öle işte dediğim gibi bu arada Da Poet Raziel Sansar Pit10 Giyotin Rahdan Yunus Emre yani Kadıköy kısaca kuvvetmira sonra Cashflow mode xl falan filan çok var yaw ama listesi var bende bir daha kine kopyala yapıştır yaparım liste tutuyorumda :yikildim: Raffine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi malesef beat yapıcak kadar tesisat yok çalıntı :yikildim: Ama kullanılmamış bi beat yani tanıdıklardan kimse kullanmadı bir siteden indiregandi yaptım
fl stüdio var beat yapmak için ama daha çözemedim
bende genelde beatleri aşırıyorum napim, koskoca sansar raffi bile çalıntı beat kullanıyo biz niye yapmıyalım dimi bu arada mode xl hiç sevmem serbest serseri stili ben pesimist takılıyorum raziel dinlerim oda yeraltının iyilerinden , da poet in tarzı da çok iyi Raffine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fl stüdio var beat yapmak için ama daha çözemedim kesinlikle zaten 23 eylülde freestyle kapışması var ama gidemicem dvdsini alıcam bende pesimisti tercih ederim ama coşkulu zamanlar dinlerim optimist takılırım fl stüdio çok zor bii olay biliyorum indirmedim ama resimli anlatımlarını gördüm lifeta beat işi kolay yaw indir gitsin:yikildim: lirik güzel olsun yeter ve sözler kalite olsun yeter SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesinlikle zaten 23 eylülde freestyle kapışması var ama gidemicem dvdsini alıcam freestyle da sansar çok iyi beatten yana problem yok bende program var istediğim şarkıyı kesip biçip alabiliyorum zaten iş lirikte bitiyo sen müzik eşliğindemi yazıyosun yoksa sesiz ortamdamı Raffine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:freestyle da sansar çok iyi tabi ki beate ayak uydurarak çünkü beatsiz söz yazılmaz ona uygun olması lazım freestyle de sansarın bende üstüne tanımam ama yarışmada yok korkak takılmıi bu sefer katılanlardan en kaliteler cashflow patron raziel da poet gerisi bana traş gibi geldi aa birde frekans la cevap var daha var ama aklımda yok şimdi SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi ki beate ayak uydurarak çünkü beatsiz söz yazılmaz ona uygun olması lazım sansar katılsaydı birinci olurdu heralde patron götürür gibi geliyo bana yada raziel |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sizce erkeklermi daha kıskanç kadınlarmı?? | yaraliyureq | 23 | 1,458 |
04-13-2022, Saat: 04:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi mevsim? | PrinceSs | 22 | 1,092 |
04-10-2022, Saat: 04:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
hANGİ BURÇSUNUZ? | PrinceSs | 127 | 4,968 |
04-10-2022, Saat: 04:19 PM Son Yorum: wildfang |