isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YANLI? OLMASINDA MUTLULUK DED???M?Z?N B?R TAR?F? M? VAR?.......
Birader haddim olarak cevap vermek istedim : ) Ben tarifi sizden bekliyorum...
.. Ben Ne Zaman YaLn?z KaLd?m BiLmiyoruM ..
|
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YANLI? OLMASINDA MUTLULUK DED???M?Z?N B?R TAR?F? M? VAR?....... Birader haddim olarak cevap vermek istedim : ) Ben tarifi sizden bekliyorum...
11-06-2006, Saat: 06:31 PM <
MUTLULUK B?R Y?N?YLE A?KA BENZER. HERKES ???N BA?KA TANIMLARI VARDIR ONUN DA. BEN KEND? TAR?F?M? YAPARIM...........
Senin tarifin merakım biliyorsun.Ben zaten senin kendi tarifini bekliyorum...
11-06-2006, Saat: 06:35 PM <
Var diyelim arkadaşım...
Herkes için değişik bir tarif... Bazıları için mutsuz olmak bile mutluluktur...
11-06-2006, Saat: 06:39 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Var diyelim arkada??m...TAB?K? BAZILARI ???N ?L? OLMAK, YA?AMAK DEMEKT?R........ BEN?M C?MLEM MECAZA UYGUNDUR. AMA SEN?NK?N? SANMAM. MESELA ??YLE D???N?RSEK AMA DE??L M? ? BA?KALARININ MUTLULU?U ???N MUTSUZLUK. DO?RU B?LE G?R?NSE BEN?M ???N KOM?KT?R SADECE......... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bekletecem.........Beklemem demem birader severim beklemeleri bilirsin hayatta tarz?m olur kendileri ...: )
11-06-2006, Saat: 06:45 PM <
Bak yine haklısın...
Komik kısmına yine katılıyorum sana... Ama onlar farkında değilerki komik olduğunu...Sadece mutlu (mutsuz)olduklarını zanediyorlar..
11-06-2006, Saat: 06:51 PM <
MUTLULUK YA DA MUTSUZLUK B?R SANI DE??LD?R. ?NSAN BUNUN CEVABINI ??TE VER?R. MUTLU G?R?NEN K??? MUTSUZLU?U ???NE SAKLAR. DI?I RESTORASYON G?RM?? B?R YAPI G?B? G?ZEL G?R?NSE DE EN UFAK B?R DARBE DE ??TEN YIKILMAYA MAHKUMDUR.........
11-06-2006, Saat: 06:57 PM <
İçte olmasına katılıyorum...
O zaman da tersine düşünürsek Mutsuz görünen insan Mutludur... Mutluluk bazen susadın zaman bir bardak suda bile saklıdır... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ne Zaman Ve Nereye Kadar!!!! | MorciveT | 9 | 1,275 |
08-24-2006, Saat: 03:36 PM Son Yorum: isyanbitmez |