(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geldin kardeşH.Buldumm..Tsk ederimm..ii forumlar
|
''Selam Forum Böcükünüz Geldi''
|
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geldin kardeşH.Buldumm..Tsk ederimm..
Böcük Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa sendemi beendin diadora seninde karizmanı bozmıcaksa alabilirsin . bunu koyarsam dıslarlar bni herhalde ![]() ![]() :yikildim:ama cok seker yha bunlar.. miley17: miley17: miley17:
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu koyarsam dıslarlar bni herhaldeİi öle olsun almayın zaten..hıh Efet şekerdirler
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende onlar gibi sekermisinSen bunnara seker mi diosun..ohooo..Ben bunnara kac basarım.. ![]() Aa bu arada Hayko mu dinliosun ablam da dinlio adam baırıp duruo ben ürküorum o adamdan..
yaf su adama bağrıo demein yha ablandan bisden hıı tbrk et bnm yerime
![]() ![]() rock 4 ever!! ![]() sende dinle bazen bağrıo ama sesi ve sarkılarının anlamı cok gusel tavsiemdir; :tolga:
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf su adama bağrıo demein yha ablandan bisden hıı tbrk et bnm yerimeYaf bak sende kabul ettin adam baırıo.. Şarkılarının anlamına karışmam..Ama aman sen kızma..Baırmıo olsun.. Ablama iletirim..
lobelya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin tatlı ßöcüq..Hoşbuldumm lobelya cım tesekkur ederim.
09-12-2007, Saat: 10:21 PM <
Böcük Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hosbuldum..:xSeni kınıyorum kınadım..KIN KıN KIN ona göre..:hayir: ![]() ![]() thAnx :yikildim: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| -*-selam-*- | n!L | 16 | 2,152 |
04-14-2022, Saat: 08:54 PM Son Yorum: wildfang |
|
| */*herkese Selam*/* | sevimli_girl | 10 | 1,229 |
04-14-2022, Saat: 08:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
| Selam kanqalar ben geldim | CeZa_ | 19 | 1,825 |