w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen nas?l istiosan ?le olsun bidenem ehuehauhas sena k?s bu arada koptum ben
hehehehh olur bidenem..
hayrola ya neden kopuon beajj eh sen haz?rl?klara ba?la kahve yapmas?n? bilion demi
dunya tersine donuyormus yeni duydum
|
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen nas?l istiosan ?le olsun bidenem ehuehauhas sena k?s bu arada koptum ben hehehehh olur bidenem.. hayrola ya neden kopuon beajj eh sen haz?rl?klara ba?la kahve yapmas?n? bilion demi p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehehh olur bidenem.. 3? 1arada var ?ok g?zel k?vam tutturuom sen merak etme w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:3? 1arada var ?ok g?zel k?vam tutturuom sen merak etme omazzzzzz =) hakiki t?rk kahvesii olcek =) hem i?ine bi tutam tuz ekcen ki e?er i?ebilirsem seni kabul etmi? olcam anlad?n adettendir .. ??? bir araday? sonra i?eriz =) ikimiz bir arada :p p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:omazzzzzz =) hakiki t?rk kahvesii olcek =) peqi hayatum sen nas?l istersen hem biz ?u i?i halledelim gerekirse zehir i?irirsin. zehir olsa i?erim elinden w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: peqi hayatum sen nas?l istersen hem biz ?u i?i halledelim gerekirse zehir i?irirsin. zehir olsa i?erim elinden tabe ama i?messen seni ben ?ld?r?r?m hayat?m :p p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabe ama i?messen seni ben ?ld?r?r?m hayat?m :p ?ld?r yaf ?l?m?m elinden olsun hayat?m :p |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dünya kayıtlarına geçmiş en ilginç ölüm | soyle | 7 | 1,111 |
04-14-2022, Saat: 05:49 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dünya Nüfusunun Enteresan Dağılımı | soyle | 3 | 555 |
04-05-2022, Saat: 02:20 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dünya 'nın En Derin Delikleri | Hasretiim | 3 | 1,100 |
06-14-2011, Saat: 12:56 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Yeni Zelandalı bir kadın, yakaladığını iddia ettiği iki hayaleti satışa çıkardı. | acemhe | 0 | 496 |
06-08-2010, Saat: 10:11 PM Son Yorum: acemhe |
|
Dünya’ya yeni gelen bebek doğar doğmaz konuşmaya başladı | CaNaT | 15 | 1,260 |
11-25-2009, Saat: 12:05 PM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |