O zamanlar hala devam ediyor ...
zehirli zamanlarda tanımışdım onu ...
Zehirli Zamanlar ...
|
05-04-2007, Saat: 03:30 AM <
O zamanlar hala devam ediyor ...
daha önce okuduğum zaman hissettiklerim artık yok bende ne yazıkki bu güzel duygulara kar$ı tüm inancımı yitirmek üzere olduğum için okuyamıyorum okuduğum zaman hatıralarım hiç durmuyor hemen gözlerim doluyor umarım en kısa zamanda eski halime döneceğimm
sen hep bizimle kal Fırtına yazılarından mahrum etme bizi...
05-04-2007, Saat: 10:07 PM <
eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha önce okuduğum zaman hissettiklerim artık yok bende ne yazıkki bu güzel duygulara kar$ı tüm inancımı yitirmek üzere olduğum için okuyamıyorum okuduğum zaman hatıralarım hiç durmuyor hemen gözlerim doluyor umarım en kısa zamanda eski halime döneceğimm Güzel yüreklim , İnançlar ve geçmiş yaşantılarda olan umtsuzluklar bizlere elbetteki etki eden faktörlerdir . Bizler güçlü olmak zorundayız , bizler varolmak zorundayız . Yüreğimizdeki sevgi anlaşılır olmasada bizler ayakda durmak zorundayız . Yıkılmalar bize göre değildir . Yakışık alan Dimdik durabilmekdir . Umarım öylede olacak . Ayrıca , unutmaki yüreğim hep sizlerle zaten . Burdayım be güzel kardeşim . Sevg ...
05-04-2007, Saat: 10:08 PM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehirli zamanlar..çok içten olmus..yüregine sagLık.. İçtenliklerle yaşadığımızdandır . Teşekkürler Aslı ... Sevg ...
çok güzel bir yazı gerçekten eskiden yazmışsınız emeğinize sağlık...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*Bende bir zamanLar tekdim! | ZencefiL | 4 | 675 |
04-05-2011, Saat: 11:07 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Bir zamanlar yanan yüregim...şimdi buz kesti.. | ÇiLeK | 8 | 1,073 |
08-27-2008, Saat: 04:22 AM Son Yorum: ÇiLeK |