ya gercegı soyle ramazandayız bu ayda kalp kırılmaz bence yarın syle orucluyken sana kızamaz bıde ıftara 15 dk syle telası olur yemek falan kızmaz canın sagolsun der....
nolur yardım ediinn
|
yha şimcik şöle oldu ben uyandıımda kimse yoktu ewde saat 12 uyandım sesten tam bizm camın önünde oturmuşlar çocuklar .yani öle 2 3e geçenler flan heralde açtım camı çektim sinekliği sessiz olun flan dicektim işte sora sinekliği kaparken bi baktım ki sinekliğin sol tarafı çıkmış gülsem mi ağlasam mı walla bn gülüom ama
yha şimcik şöle oldu ben uyandıımda kimse yoktu ewde saat 12 uyandım sesten tam bizm camın önünde oturmuşlar çocuklar .yani öle 2 3e geçenler flan heralde açtım camı çektim sinekliği sessiz olun flan dicektim işte sora sinekliği kaparken bi baktım ki sinekliğin sol tarafı çıkmış gülsem mi ağlasam mı walla bn gülüom ama nese szin
yha şimcik şöle oldu ben uyandıımda kimse yoktu ewde saat 12 uyandım sesten tam bizm camın önünde oturmuşlar çocuklar .yani öle 2 3e geçenler flan heralde açtım camı çektim sinekliği sessiz olun flan dicektim işte sora sinekliği kaparken bi baktım ki sinekliğin sol tarafı çıkmış gülsem mi ağlasam mı walla bn gülüom ama nese szin aklınıza gelenleri
yha şimcik şöle oldu ben uyandıımda kimse yoktu ewde saat 12 uyandım sesten tam bizm camın önünde oturmuşlar çocuklar .yani öle 2 3e geçenler flan heralde açtım camı çektim sinekliği sessiz olun flan dicektim işte sora sinekliği kaparken bi baktım ki sinekliğin sol tarafı çıkmış gülsem mi ağlasam mı walla bn gülüom ama nese szin aklınıza gelenleri yazın
09-12-2007, Saat: 11:28 PM <
ßence
Anne ßu sinekLiyi temisLerken senmi kırdın yha de kız sinirLen ßen şimdi napcam feLan de ßiLmiyomuş qißi kim kırdı ßunu die ßaqır
aa yha bu kadar çok yorum ne yha bn o kadar mı göndemişimyanlış olmuş
at sinegi avlarsan tabi kırılır cahilll poku tabi yedinnn nasıl acıklayacaksın
09-12-2007, Saat: 11:42 PM <
_LaNeTh_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:at sinegi avlarsan tabi kırılır cahilll poku tabi yedinnn nasıl acıklayacaksın ya kızı neden korkutuyosun sen benım dedıgımı yap dınleme LaNeTH İ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yardim Ed?n L?tfen | EYVALLAH | 8 | 929 |
04-02-2022, Saat: 10:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
yardım | webweled | 2 | 627 |
05-09-2012, Saat: 08:06 PM Son Yorum: Pepee |
|
bana yardım edın ya... | delideli80 | 4 | 513 |
09-21-2008, Saat: 09:03 AM Son Yorum: Firari Fırtına |