Atıyoo
atıyooo
a atıyoorsuuunn
gelıyooorr
gıdıyooorrrr
atıyorsuunn
atıyooo
a atıyoorsuuunn
gelıyooorr
gıdıyooorrrr
atıyorsuunn
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
blue_belial
09-13-2007, Saat: 07:04 PM <
Atıyoo
atıyooo a atıyoorsuuunn gelıyooorr gıdıyooorrrr atıyorsuunn
blue_belial
09-13-2007, Saat: 07:17 PM <
Bir odamız vardı bizim, denizi kucaklayan
sarı sarı lambaları, bi küçük penceresi seyre dalardık sarhoş gemileri seyreee dalardık sarhooooş gemilerrriiiiii göz yaşlarının kırık hikayesiiiiiiiiii gözyaşlarımız kurumadan bittiiiiiiii Gül Pansiyondaaaaaaaaaaaa bıraktım kaaaaaaaaalllllbimiiiiiiiiiii
herkes benı sen bılıyor ben söyleyemem sen söyle
masumken sucladın benı hatam neydı zor gunde kalbımı kırmakn gerekmıydı aglarken bır daha benı göremessın benden baska hıc kımseyı sevemessın
Çıldırırım beni aramassan
Öfkeler sarar gücüm kalmaz yok olamaz. Gülme sana böyle tutuldum diye sana bir ömür adadım diye Gülme ne olur GİTME SEVİYORUMM... Gülme sana böyle tutuldum diye sana bir ömür adadım diye Gülme ne olur GİTME SEVİYORUMM...
masumken sucladın benı hatam neydı zor gunde kalbımı kırmakn gerekmıydı aglarken bır daha benı göremessın benden baska hıckımseyı sevemessın
aşk yüzünden
ölmüşüm ben ölmüşüm gömen yok ki bir aşk yüzünden yanmışım ben gittiğin günden beri
09-14-2007, Saat: 01:26 AM <
yüzünü bile gormek istemiorum yoluma çikmasan ii edersin sözlerim sana ağirmi geldi kalbini mi kirdim afedersiin
herkes benı sen bılıyor ben söyleyemem sen söyle
masumken sucladın benı hatam neydı zor gunde kalbımı kırmakn gerekmıydı aglarken bır daha benı göremessın benden baska hıc kımseyı sevemessın __________________
dert bende derman sende
aşk bende ferman sende öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende mevsimler gelip geçsede aşk beni bendem etsede dünyada hayat bitsede yine ölümsüz aşk bende istemem ayrılık boynumu büksün istemem aşkıma leke sürülsün ben rüyamda bile yalnız seni sevdim istemem baharda yaprak dökülsün |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 56,071 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,166 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |