Kah gıderım medreseye
ders okurum hak ıcın
kah gıderım meyhaneye
gunah benım! kımene!
Haluk Levent - Haydar
ders okurum hak ıcın
kah gıderım meyhaneye
gunah benım! kımene!
Haluk Levent - Haydar
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
blue_belial
09-15-2007, Saat: 02:15 AM <
Kah gıderım medreseye
ders okurum hak ıcın kah gıderım meyhaneye gunah benım! kımene! Haluk Levent - Haydar
blue_belial
09-15-2007, Saat: 02:16 AM <
Nesîmiye sormuşlarki
yârin ile hoşmusun? -hoş olayım, olmayayım! o yâr benim! kimene!
09-15-2007, Saat: 05:24 AM <
İn your head in your head Zombie Zombie
In your head what's in your head Zombie.
ben sana hala aşığım
işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çook çook çoook karışığım zaten...
blue_belial
09-15-2007, Saat: 06:15 AM <
Gülüm seni alır dağa kaçarım
yüce dağ başına çadır açarım kahve bulamazsam kenger içerim nasıl olsa gülüm seni beslerim
Bakıyorum aynaya her gece,
İçim rahat, biraz yorgunum sadece. Hayatıma giren herkese, Yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Teşekkürler, büyüyorum sizinle...
Tikandim askim yazamiyorum Yok Olmuyo gene daraliyorum bak kac gün oldu seni göremedim neden HicBirseyden Tat alamiyorum ben Kesiyorum ama kanim yok kollarimda Özledim sesini ara nolursun gözlerime bikere bak yeterli kalbimden düsüpte sayfami doldursun kelimeler ilham ver bana teninle birak icimde firtinalar kopsun d
Damla'm inanki sadece sen yanimda yoksun diye kalemim aglar ama durmaz yarinim her anim ve benim her anim'sin ilk tadinda hani derdim ya basinda sonunda sen sonunda KARIM'SIN bir sen gibi bir ben gene birden gelir aklima gözlerin gelir aklima hep sorarlarya Hayki nerden gelir aklina sözlerin inkaar edemem bu kagidi dolduran ben degil sensin koskoca kalbimide tek doldurabilen minicik kralicem'Sin askim sen yoksan noksan bir yanim ve biliyorum ki bir yarimda sen yerden yere vursan bile kalbimi gene biliyorumki bir yarinda ben biliyosunya tek sözün yeter sensizlik bana tek keder ve görüyosunya kim ne derse desin bu Yürek gene SEN'der....
kendimi bıraksamda ruhum kaçar
bu gönül divane her aşka...
bosver gıtsın dertler bıtsın bırıde gözumdekı yasları sılsın tutsun elımden tutsun ceksın cekıp alsın benı yuregıne sarsın :
karsı cıkacak kımse yok askıma ıstemeyen ceksın gıtsın yok sancıııııııııııııı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 58,811 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,176 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,280 |