Sabah 8,30 civarı dükkanı açtım ortalığı güç bela temizleyip işlerime başlamak için bilgisayar başına oturmuştum ki pat diye içeri bir amca daldı bağırıyor.Ben afalladım aptal aptal adamın suratına bakıyorum.Bütün soğukkanlılığımla amca hayırdır ne oldu dedim.Ben bir daha burada fotoğraf çektirmeyeceğim dedi.Hayırdır amca ne oldu dedim.Bu kadar para olur mu ya falan dedi.Amcanın alacağı fotoğraflara baktım iki kişiye fotoğraf çektirmiş adam tek kişi fotoğrafının fiyatı sanıyor.Dedim amca dur bir dakika sizin iki kişinin fotoğrafı var o yüzden bu fiyat bu civarda heryerdede fiyatlar sabit ama dedim almak zorunda değilsin fotoğraflarını iptal ediyorum Adam dedi yok kardeşim çekmişsin alacağım.Yok amca almak zorunda değilsiniz öyle bir zorunluluğunuz yok ben hemen iptal ediyorum.Amca sinirlendi kardeşim hastamısın sen kafanda varmı senin dedi Bende gayet rahat evet amca var dedimHatta istersen raporumuda göstereyimHatta istersen sanada iyi bir doktor tavsiye edebilirim Amca başladı gülmeyeTeşşekkür etti ellerine sağlık fotoğraflar çok güzel olmuş dedi gitti
Hemen arkadan bir teyze geldi fotokopi çektimTeyze 20 ytl verdiTeyze bozuğum yok dedim daha sonra bırakırsınVereceğin 10 kuruşTeyze al paranı kardeşim diye parayı önüme fırlattı peki ben ne yaptım para üstünü tamamen 10 kuruş 25 kuruş ve 50 kuruşlardan verdimkusura bakma teyzecim başka para yoktu
Hemen arkadan bir teyze geldi fotokopi çektimTeyze 20 ytl verdiTeyze bozuğum yok dedim daha sonra bırakırsınVereceğin 10 kuruşTeyze al paranı kardeşim diye parayı önüme fırlattı peki ben ne yaptım para üstünü tamamen 10 kuruş 25 kuruş ve 50 kuruşlardan verdimkusura bakma teyzecim başka para yoktu