Diyemedim
|
abı superdı yaa
kac hıckırıklar dugumlenır bogazıma bır nefeste dokebılsem kelımelerı cıkmıyor yıne nafıle keske söyleyebılsem bır kez bıle ne olur bu gece gıtme :'(
Söylemeyecektimde duramadım
Dizaynıda kendi elimle yaptım Ben teşekkür ederim arkadaşlar... Adaş asma suratını geliyorlar bana soldan soldan
tamam abı sen öle dıyosan öledır bı kere söz verdık suratımızı asmak yok
haa abı bu arada gecen konustugumuz olay vardı yaa o tahmınden daha kolay oldu:yikildim::yikildim:
Yüreğine sağlık delikanlı bu kadar alçakgönüllü olduğunu bilmiyordum demek elceyizlerinle yaptın
zaten bana bi benzerlik var gibi gelmişti avatar felan yanii neyse konuyu dağıtmayalım güzel şiir canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğine sağlık delikanlı bu kadar alçakgönüllü olduğunu bilmiyordum demek elceyizlerinle yaptın kırk yılda bir övünür gibi yaptık lafı yedik iyi mi Teşşekkür ederim Ercanım sağolasın... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam abı sen öle dıyosan öledır bı kere söz verdık suratımızı asmak yok :yikildim::yikildim::yikildim:3-4-3 Forvete ağırlık vermek iyidir:yikildim: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim:3-4-3 Forvete ağırlık vermek iyidir:yikildim: abı bende verdım forvete agırlıgı arakadanda bındırmelerle kaleyı yokladım sonucunu beklıyoruz sımdılık skor lehımzıe:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi