Hayatımın anlamı ilk karılaştıgımız yeri hatırlıyomusun hala ne çok degişti dimi ozamandan bu zamana ikimizde ne kadar çok degiştik halbuki biz aynı kalmalıydık ama kalamadık kirlettik sevgimizi degiştik araya ayrılık girdigimi bi şeyler degişiyomuş gerçekten halbuki biz öyle mi olmalıydık..
Aglıyorum çünkü biz degişmicektik kimse bizi degiştiremicekti ama degiştik işte gözlerimden kan akıyo içime attıgım sözler akıyo bu kez artık gözyaşlarım bile kan akıyo tıpkı yüregimin kanadıgı gözyaşlarımda kana bulandı..
Neden böyle oldu ki diye soruyorum ama yinede sorular cvpsız kalıyo hiç bi soruma cevap bulamıyorum ben....
Yüregimin kanadıgı gibi gözyaşlarımda kanıyo
Ne degişti o tanıştıgımız günden sonra zaman neden herşeyi alıp götürdü bizden biz zamana yenilip degiştik mi?yoksa sadece kendimiz degişmek istedigimiz için mi oldu büütn bunlar
Ayrılık kapımızda hayatımın tek gerçegi ama ikimizde ses çıkarmıyoruz bu ayrılıga degiştik biz sevgimizde bizimle birlikte degişti herşeyimizle iki yabancı olduk degiştik çünkü.....
İşte veda zamanı geldi herşeye veda ediyoruz iki yabancı olarak bir zamanlar herşemizidik birbirimiz ama artık iki yabancı olduk...
Şimdi bi kez daha anladım "DEGİŞTİK BİZ"
__ÇİLEK__