Yüregine saglik Sibelim ..
Tesekkürler..
Tesekkürler..
canımsın cansın dualarımdasın
|
Kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sen geldin araladım Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi. Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Bilemedim bugüne denk benim olmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bugüne dek hep keşke deyip durdum. Her yeni başlangıcın sonunda yine aynı kelime. Keşke... Yalanlar içinde büyüdüm. Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar. Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sonra sen çıktın karşıma. Bunu sen kalbime girince anladım. İşte yeni bir başlangıç daha. Ama bu sefer eminim. Bu sefer keşke demeyeceğim. Yıllar sonra senin için söyleyeceğim tek şey iyiki olacak... Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi... ( ( bilmezdim ) ) _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Baştan sona çok güseldi emeğine sağlık...sağol canım okuyan gözlerine sağlık... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya çok güseLL oLmuş yaa yüreğine sağLıksağol leylam seninde güzel gönlüne sağlık canım....
[quote=ÇiLeK]ablacım çokk güzel sagolasın
dün okudum ama cvp yazamamışdım yüreginden mutluluk eksilmesin sağol hilalim canımsın .... SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüregine saglik Sibelim ..sağol sevda yüreklim....
Çare buldun duyguların diline
İncelik ekledin sevgi sözlerine Lezzet kattın her bir söze Efendiliğinle sevgini katansın bizlere Kaybolma yanımızda kal hep öylece canım benm bu bende sana olsun temiz kalpli kardeşim ... adda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banada bı sıır sıbel abla kıskanıomAynası oldun sen bu gönüllerin Dillerdesin duygusuzda en şekerinden Dost oldun, kalbimize mutluluk verensin Anlat derler seni nasıl anlatayım sen yaşanansın şekerim beğenirsin umarım... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
..Annem Cansın Sen.. | MeLeksi | 2 | 696 |
05-18-2011, Saat: 04:00 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Candasin, Canimdan Ote Canimsin | Hasretiim | 2 | 468 |
11-09-2010, Saat: 01:44 AM Son Yorum: Hasretiim |
|
Canımsın | MaSaL | 43 | 2,215 |
07-22-2010, Saat: 01:26 AM Son Yorum: history |