sıbel:iyi birisi güzel yazıları var...
fırarı fırtına: iyi birisi....

ÇİLEK:

ROSE:

fırarı fırtına: iyi birisi....
ÇİLEK:
ROSE:
| 
					2 üye 2 yorum
				 | 
| 
			sıbel:iyi birisi güzel yazıları var... fırarı fırtına: iyi birisi.... ÇİLEK: ROSE: 

09-25-2007, Saat: 06:54 PM <

çilek: duygusal bir insan galiba pek tanimiormda yazdigi mektuplardn dolayi ole oldugunu dusunuyorum rose: pek tanimiyorum onu bleu_belial...? rapunzel...? 
			bleu_belial...Alem adam en sevdiğim insanlardan biri rapunzel... Anlatmaya kelimeler yetmez çok farklı bir kişilik PASCHAM PcKopat 
			PASCHAM  empatik saygılı iyi bir insan ve aşık  PcKopat: onu anlatmaya kelimeler yetmez yaşamalısın jackal beyi: pusat: 
			rüya güseLi_?:esram canım iyi bir insan yardım sever bu aralar göremiyorum  antisos_?oda iyi bir insan amylee: gecelerin efendisi: 
			amylee:tanımıyorum ama iyi birisidir  gecelerin efendisi:abimm o güzel bi yürege sahip abicikim.... ÇiLeK: ZAMAN PERİSİ: 
			çilek : tanımıyorum ama tanımayacagım anlamına gelmez zamanla zaman perisi: ii seyler solıyım belkı zaman yonunden yardım eder cok ıı bırıssı tatlı cadı : admin: 
			tatlı cadı :Pek tanımam ama cadıdır muhakkak admin:[b]forumun yaratıcısı, iyi ve kaliteli bi yönetici  [/b] [COLOR="Red"]ÇiLeK: aMyLee:[/COLOR] | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| ... sam ya??yorum demektir ! | Tam1_MaynaK | 35 | 3,534 | 05-05-2010, Saat: 03:14 AM Son Yorum: acemhe | |
| 1 Üye 1 Yorum | *Asİ-yÜrEk* | 163 | 10,867 | 05-12-2008, Saat: 01:12 PM Son Yorum: Son Noktam | |
| Bir üsttekinin Imzasina Yorum | Melek06 | 63 | 4,824 | 09-13-2007, Saat: 01:54 PM Son Yorum: EndLess | |
| Alttakine yorum yapın. | dj_cansel53 | 169 | 11,025 | 08-28-2007, Saat: 03:21 PM Son Yorum: TutkuM | |
| Alttak? Hakinda Yorum !!! | Tam1_MaynaK | 142 | 10,146 | 05-25-2007, Saat: 06:49 PM Son Yorum: Elfida | |