geçti artik dün sorucaktim biriniz cvp bile vermediniz ya suna bak simdi yaziolar aradan kaç saat gecmis ask olsn ha kirildim size hIhhh ...
Gececiler Bölümü
|
yaaa dun gecenın dordunde sorcakmıssın : ben o sırada evde bıle dıgıldım : bana nıye kusuyosun
09-28-2007, Saat: 12:53 PM <
küstüm iste ilk defa bisi sorumuz oldu oda kimse bakmadi ya nasi küsmem ama sana küsmüom dikkatimi çeken sahiss ...
madem kusmedın sor o zaman ne sorcaksan : gecte olsa belkı bı yardımımız dokunur dıkkatımı ceken bayan
09-28-2007, Saat: 12:57 PM <
o Soruma cevap buLdum artik Gerek Kalmadi ama cok israr ettin bi soru buliim hemem ...
Hahh sey ya nie ben imza yazarken 3satirdan fazla yazamiom??? herkez roman yazio adeta ben iki satiri gecince kabul etmio PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o Soruma cevap buLdum artik Gerek Kalmadi ama cok israr ettin bi soru buliim hemem ... guzel soru kullandıgın taglar kelımelerı kapladıgı ıcın uc satırı gecmez yaa fazla tag kullanmıcaksın yada uc satır yazıcaksın : PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tag ne?? yaa ... ımza yazarken buyuk kucuk olması ıcın ayarladıgın secenekler rengı gıbı yazı seklı gıbı seylerı ayarladıgın secenelere tag denır onları fazla kullanmıcaksın
09-28-2007, Saat: 01:05 PM <
Hmm .. Tesekkür ederim yardimsever insan saol bilgilendirdin bilgi sahibi yaptin tsk tsk ederim cok ...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,855 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 166 Ziyaretçi