etek cizme ceket
HiÇ AyRıLMaYaN 3'Lüler... :)
|
deniz kum güneş
- yumruk tekme kafa - mazhar fuat özkan - at avrat silah - Metin Ali Feyyaz - ronaldo, rivaldo, ronaldinho - fizik, kimya, biyoloji - hale, lale, jale - back to the future 1-2-3 - kulak, burun, boğaz - sigara, bira, çerez - tekila, erik, tuz. - cut-copy-paste - yatak, yorgan, yastık - normal, super, kursunsuz - raki, beyaz peynir ve kavun - gez, goz, arpacik - üçlü piriz - vatan, millet, sakarya - giriş, gelişme, sonuç - yol, su, elektrik - içki, kumar, kadın - inek şaban, güdük necmi, damat ferit - para, para, para - ctrl-alt-del - görmedim, duymadım, söylemedim - devlet, mafia, siyaset - x, y, z - zincir, takoz, cekme halati. - aydemir akbaş, bülent kayabaş, hadi çaman - hıncal uluç, haşmet babaoğlu, kenan onuk - the good, the bad and the ugly - aykut kocaman, rıdvan dilmen, oğuz çetin - 333 - 1.çinko, 2. çinko, tombala - ali, veli, maria - karpuz, peynir, ekmek - domates, biber, patlıcan - debriyaj, fren, gaz - erman toroglu, sansal buyuka, ugur. - eyup sabri tuncer - ingiliz, fransız, temel - 90-60-90 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi