bugünde böyle olsun dedik geldik slm
Gececiler Bölümü
|
Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi... Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger!
:k:Her seven adsiz bir kahramandir ve insan sevebildigi kadar insandir.:k::kiyamam:
Ben sevgiyi ne bilirim?..
Sevince birini severim Sevmenin, sevilmenin Ne olduğunu bilir miyim?.. Varsın yok olsun sensizliği Dinlediğim müzikler Çağırmıyorsa seni Duyduğum tüm sesler Anmıyorsa eğer seni Varsın yok olsun o uğultular Kaldığım zaman ben, benle Ormanda kuşlarla,böceklerle Tabiattaki tüm varlıklarla Dertleşir, halleşir, konuşurum Konuştuklarım seni konuşmuyorsa Kuşlar sen diye seda vermiyorsa Varsın yok olsun o güzel! Sözler.
Gece uzun ve karanlik...
Yagmur yagiyor, damlalari pencereme vuruyor.. Herneyse ve yine paylasima devam
Gecedir;
Çalarsın kapıları açan olmaz. Gecedir; Hemde yıldızsız gözgözü görmez, Bir ses duyar irkilirsin, Sarar korkusu yalnızlığın. Rüzgar eser savrulursun, Düşersin kucağına karanlığın. Gecedir; Ararsın yolların bulunmaz, Gecedir; Kalbinin gürültüsünden durulmaz, Üşürsün... Sevdiğini düşünür,ısınırsın, Gözleri gelir aklına... Bir çift yıldız gibi Asılır kalır karanlık göğe...... ee hadi yaa kimse yoqmu _?:'(
Bir gece bir gece daha geçiyor.
Yalnızlık yalnızlığımla ben, Yalnızlık saniyeyle kapım çalıyor.. Git diyorum geceleyin, Uykum var.. Kirpiğimden yaş damlıyor görmüyor.. Yalnızlık yüzsüzdür derman arıyor.. Hapsetmiş düşüncemi duymuyor. Git diyorum geceleyin, Uykum var.. Sanki bilir nasıl gelir yanıma, Neşe yoktur hüzün verir canıma. Gerçek dost değilsin girme kanıma.. Git diyorum geceleyin, Uykum var.. Ne senden dost olur nede arkadaş. Ömrüm tükeniyor bak yavaş, yavaş, Seni sevmiyorum yalnızlık, Yeter artık aş.. Git diyorum geceleyin, Uykum var. Gelirken bir kere neşeyi getir. Şafakta şebnemli bir gül misali, Adini değiştir yalnızlık bari biri ol, Kal diyeyim geceleyin Uykum var nese bn dvm edim bari kimse geLmiceq gaLiba : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,852 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 99 Ziyaretçi