Çok güzel birgün geçirmiş olduğunuz yüzünüzden belli...Arkadaşlığınızın ömür boyu sürmesi dileklerimle...
duygusuz com buluşmasında hiç görmedikleriniz....
|
cok $eker cikmi$siniz hepiniz
Allah sevdikLerinize bagi$Lasin :tolga: Ademin elinde gazete oLan resime koptumm
saolun arkadaşlar hepinize tek tek tşk lerimi sunuyorumm
ve bidahki sefere çok büyük bi aile olmayı yürekten temenni ediyorummmmm çok yakın bi samandaa ..... KoLera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok $eker cikmi$siniz hepiniz [COLOR="Black"][SIZE="3"]hadi yaa senide görelim o zaman elinde gazete olursa daha makbule geçer[/SIZE][/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi yaa YanLi$ anLamaa yaa cok güseL cikmi$sin onu $eyy ettim Ben koyarsam resmimi duygusuz cökerrr Alıntı:[COLOR="Sienna"]YanLi$ anLamaa yaa cok güseL cikmi$sin onu $eyy ettim [COLOR="Black"]olmaz bişey, hem gerçekten forumdaki resmi bulunan arkadaşlara video yapıyoruz... tek bi fotonu yollarmısın:S... sonrada youtubeye atıcaz, hoş bişey olucak...[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz bişey, hem gerçekten forumdaki resmi bulunan arkadaşlara video yapıyoruz... Video bensizz daa qüseL oLur
08-27-2007, Saat: 01:47 PM <
vay vay vay bütün abilerim ve de canım sibel ablacım burda süpersiniz hepiniz yaaaa harika çıkmışsınız eminim çok güzel bi gün geçirmişsinizdir inşallah bi gün hep beraber...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz.com a özel resimler | Leader | 72 | 6,101 |
10-24-2010, Saat: 07:51 PM Son Yorum: >>€C€<< |
|
Yenidenn Duygusuz'da ,)) | CeYDa HaNDe KeSiM | 8 | 1,164 |
04-08-2010, Saat: 05:29 AM Son Yorum: riukeen |
|
Duygusuz Üye ResimLeri | Shrewish | 39 | 2,626 |