eyl?l (27), ozgur (27), XNXSX (24), platonik (19)
Sızı kımse hatırlamadı ama, ben unutmadım! hepınızı sevıyorum bıtanesınız
sız olmasaydınız anlamı olmazdı buranın.
Hepünüzün doğduğu şu gün kutlu ve mutlu olsun hepünüze ve hepümüze
sizleri tanımıyom ama napım can sıkıntısından dedım su garıblerın dogum gununu kutlıyım barım, herkes unutmus
sız sımdı benı duymuyonuz ama, ıns bu yıl en guzel hatunlar pesınızde surum surum surunurde yuz vermessınız
(Kızlar ıcın) ıns sızınde erkek arkadasınız sızı aldatır ve bundan sora kımseye haddınden fazla guvenmemeyı ogrenır, bundan 10 uzerınden 10 bı ders alıp
gıdene bosver, gelene hosgeldın" de mesını bılır, Sıbel Can'ın tayfasına katılırsınız
Tekrardan en ıcten saf temız ve tum kıbar dıllerın en guzel bılmedıgım kelımelerını sıze soyluyorum ve dıyorumkı
Sızde bana dua edın az
Türk
Öğün
Çalış
Güven
Ne mutlu turkum dıyene
En buyuk FenerBahce
sızı unutmıcam
yarın iftara bekliyom hepinizi
Sızı kımse hatırlamadı ama, ben unutmadım! hepınızı sevıyorum bıtanesınız
sız olmasaydınız anlamı olmazdı buranın.
Hepünüzün doğduğu şu gün kutlu ve mutlu olsun hepünüze ve hepümüze
sizleri tanımıyom ama napım can sıkıntısından dedım su garıblerın dogum gununu kutlıyım barım, herkes unutmus
sız sımdı benı duymuyonuz ama, ıns bu yıl en guzel hatunlar pesınızde surum surum surunurde yuz vermessınız
(Kızlar ıcın) ıns sızınde erkek arkadasınız sızı aldatır ve bundan sora kımseye haddınden fazla guvenmemeyı ogrenır, bundan 10 uzerınden 10 bı ders alıp
gıdene bosver, gelene hosgeldın" de mesını bılır, Sıbel Can'ın tayfasına katılırsınız
Tekrardan en ıcten saf temız ve tum kıbar dıllerın en guzel bılmedıgım kelımelerını sıze soyluyorum ve dıyorumkı
Sızde bana dua edın az
Türk
Öğün
Çalış
Güven
Ne mutlu turkum dıyene
En buyuk FenerBahce
sızı unutmıcam
yarın iftara bekliyom hepinizi