:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
jackal beyi
anlaşılan seninde niyetin var he Big Grinkız kısmı nazlı oolur derlermiş ..sende nazlısın he ...seni gidi..evlenecen kızBig Grin
Ara
YARGIÇ
Evet ayrı dünyaların insanıyızBig GrinBenim tek bi isteğim var kendi dünyamdan biriyle evlenmek o yüzden kendimden bitane daha klonlayıp onunla evleneceğimBig Grin
YARGIÇ & YARGIÇİYE Big GrinBig Grin
Ara
jackal beyi
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NoLurr ii oLur ya everin biizi cok istioz ama imkanimiz yok :S

evleniyon yani Confusedmiley18:
Ara
YARGIÇ
Elfida Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Film gibisin sen Faruk heSmile

Kesinlikle hemfikirim seneryosu çok güzel yazılmış izlenirken keyif veren harika bir filmSmile
Ara
_BarBie_
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet ayrı dünyaların insanıyızBig GrinBenim tek bi isteğim var kendi dünyamdan biriyle evlenmek o yüzden kendimden bitane daha klonlayıp onunla evleneceğimBig Grin
YARGIÇ & YARGIÇİYE Big GrinBig Grin

Allah mutlu etsınn çocuğunusa benm adımı verınBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
jackal beyi
uleyyyyyyyyyynn çıldıracam he bulun bana beAngry
Ara
YARGIÇ
Yok onun adınıda YARGIÇCIK koyarızBig Grin
Ara
_BarBie_
Big GrinBig GrinBig Grinkırıo musun beni?Big GrinBig Grin
Ara
jackal beyi
evlenin be çoçuklarınız adı olurBig Grinjackal koyarsınız işteSmile bak ne güzel isim jackalSmile
Ara
YARGIÇ
Galiba kırdım seniBig GrinAma fazla kırılma lütfen ama doğumda yardım edebilirsinBig GrinO zaman göbek adını koyarsınBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,043 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 05:43 PM