:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
YARGIÇ
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yargıç benden çok yaşayacaksın bende beni alan yokmu diyodum Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

angelina bana bi beden büyük gelir be yargıcım SmileSmileSmileSmile

sana kimi isteyelim kalbini fetheden kimmiş Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Bu kalbi fethetmek büyük aşamalar ister birkaç kalem büyük gelir memleketeBig Grin
Ara
_BarBie_
VayyysBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
yaf yargıç jackala bak hemen bizi yakıştırdı evlensek mi ne Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

creature & yargıç Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
YARGIÇ
Aziz kız olsan seni alırdımBig Grin
Sende bana varırdınBig Grin
Creature& YARGIÇBig Grin
Ara
jackal beyi
heya evlenin gayriiiiiBig Grin
Ara
_BarBie_
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinbencedeee sevenler kavuşsun...Big Grin
Ara
CReATuRE
valla bu yaştan sonra cinsiyet değiştiremem Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

jackalı everelim o zaman o kadar çok istiyosa Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

jackal & pckopat Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin mükemmel çift ne dersiniz Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
_BarBie_
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bu yaştan sonra cinsiyet değiştiremem Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

jackalı everelim o zaman o kadar çok istiyosa Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

jackal & pckopat Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin mükemmel çift ne dersiniz Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Destekliorum bu izdivacıBig GrinBig Grin
Ara
yaraliyureq
  • bNde barbiyi istıorRumSmile:yikildim:3VLNdRn pLs..
Ara
_BarBie_
VErmiorumm kendimii kimseye yar olmicamm Tongue bi kısı bin kişi ister bi kişi alır hıh Big Grinhemm küçüksn benden Big Grin1 yaş
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,065 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 29 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 11:50 PM