:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
yaraliyureq
oLsN:==))) yasN Ne öNmi vaR sefıoRuz biz biRbbirimizziiiConfusedmiley17::yikildim::yikildim:
Ara
_BarBie_
yaraliyureq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLsN:==))) yasN Ne öNmi vaR sefıoRuz biz biRbbirimizziiiConfusedmiley17::yikildim::yikildim:

Ben sevmiorumm aşka karşııımmm hemTonguesana başka kıs bulalımmm benden ümidii kessBig GrinBig GrinBig GrinBen evde kalmak istiormm en büyük hayalimBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
seni evde bırakmam barbie SmileSmileSmileSmile

CReATuRE & BARBİE

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

yakıştı dimi....WinkWinkWinkWink
jackal beyi
aziz evlen yaaaaaaa yargıçla ...çoçuğunuzun adını da jackal koyun heBig Grinama kim doğurur bilemem Big GrinSmile
Ara
yharenn
yaa ben evde kaldım tühBig Grin
Ara
jackal beyi
evlenek hade
Ara
yaraliyureq
beNi istemıormus qeL yharen ama sen kızsn demiBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
_BarBie_
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni evde bırakmam barbie SmileSmileSmileSmile

CReATuRE & BARBİE

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

yakıştı dimi....WinkWinkWinkWink

Olmas dedimm hayallerimm varr evde kalıcammTonguebabamın dizinin dibinde oturucamBig Grinannemle temislikk,yemek falanda yaparım ölee sürer hayatımBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
yaf jackal sende kimi bulsan evlenek diyon Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

hadi hayırlısı birini bulsakta evlensen Big GrinBig GrinBig Grin yoksa kan gövdeyi götürecek Big GrinBig GrinBig Grin
CReATuRE
iii bakalım benide istemedin ya SadSadSadSadSad ne diyim artık Allah mutlu bahtiyar etsin SmileSmileSmileSmile

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,043 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 62 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 05:45 PM