Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak yeğenim geldi Serseri .... Deli rüzgar özmü öz amcam olur
sen sımdı bana ayagını denk al bak amcamda burda sonrasına karısmam mı demk ıstıyosun :S:S:S:S
Gececiler Bölümü
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak yeğenim geldi Serseri .... Deli rüzgar özmü öz amcam olur sen sımdı bana ayagını denk al bak amcamda burda sonrasına karısmam mı demk ıstıyosun :S:S:S:S
10-01-2007, Saat: 08:21 PM <
ne garip duygu şu ölmek öptüğüm kızlar geliyor aklıma
bir açıklaması vardır elbet giderken dar ağacına geride boynu bükük kaldı kağıt kalem Alıntı:nerden buluyonuz bu lafları ya Hangi lafları yeğenim Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sımdı bana ayagını denk al bak amcamda burda sonrasına karısmam mı demk ıstıyosun :S:S:S:S O anlamda demek istemedim laa yanlış anlama:S
10-01-2007, Saat: 08:23 PM <
bağışla beni güzel annem oğul tadında bir mektup yazamadım diye kızma bana
elleri değsin istemedim gözleri değsin istemedim ağlayıp koklayacaktın belki bir ömür taşıyacaktın koynunda yaşamak ağrısı asıldı boynuma oysa türkü tadında yaşamak isterdim Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O anlamda demek istemedim laa yanlış anlama:S anladım be saka yapıyoz zaten desen senın ıcın hıc eı olamz: Alıntı:bağışla beni güzel annem oğul tadında bir mektup yazamadım diye kızma bana Sende ne edebiyat yapıp duruyon bee yeğenim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 84,791 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |