:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forumdan 2 kişiyi evlendirelim.......
blue_belial
Alıntı:blue belial & pembe
Oy oy oy Faruk bak kismetin açilmis..
Artik Ramazan sonrasi bizleri yemege mi çikarirsin, yok hepimize birer cumhuriyet altinimi alirsin bilemem ama bildigim bisi var ki oda ; pamuk eller cebe Faruk:SmileConfusedmiley16:

Pembe yasadin sen valla..! Ben erkek tarafi olarak, Faruk a kefilim.. içkisi yok, kumari yok, baska kötü bi ayagi yok..

ama oglumuzunda fikrini alicaz tabii diimiii Faruk: )
ha birde Memet e danisalim bakalim o ne dicek :SmileConfusedmiley17:

Ask ıcın dusuncelerım MSN dekı ıletımde yazıyo Derya Smile
peh ıyı seyler dusunmuyom. ıyıyım ben bole Big Grin
Bızı bızden baskası anla(ya)maz Wink
yaraliyureq
blue belial & pembe

eVLeNdiNzMiBig Grin
Ara
yharenn
ohh cifte düqün varrBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Elfida
Alıntı:Ask ıcın dusuncelerım MSN dekı ıletımde yazıyo Derya Smile
peh ıyı seyler dusunmuyom. ıyıyım ben bole Big Grin
Bızı bızden baskası anla(ya)maz Wink

SmileSmile Suan bisi yazamiyorum cvp olarak... millet iftarda.. sandalyeme bile göz koyup aldilar.. dizlerim yerde diz çökmüs bi sekilde yaziyorum.. Pc denen bu illet i boslardim boslamasina da ah senin gibi bi kaç insan olmasa..

Yaw ben iyi diilim , burda bana azap çelktiriyolar.. salonda milletin oturdugu bölümün lambasi yaniyor.. benim oturdugum kisim karanlik.. burda beni disliyolarConfusedmiley17: bende kendimi soyutluyom onlardan:Smile bu arada ömer in antremani vardi bi gol atmis, tabii dogruysa.. tarihte yoktur da böle bisi ondan inanmakta tereddüt ettim/..

Bu arada az evvel 18 lik kuzenim Riza geldi.. beni fark edememis yerde oturdugum için sarildi ablam özlemisim seni dedi gitti.. sonra simdi bi kac sn evvel ablam geldi bi makas aldi gitti.. beni özlemedin mi diyo o da..
özlemedim, sen sandalyemi alirken düsünseydin:yikildim:Smile

Kusura bakmayin// blue_belial bak üzüm ""uzüme baka baka.......... dedikleri bu olsa gerek..

Ara
blue_belial
Beyler yeter bu kadar gırgır. yazan bı kere yazmıs tamam
ustelemeyın
blue_belial
Alıntı:SmileSmile Suan bisi yazamiyorum cvp olarak... millet iftarda.. sandalyeme bile göz koyup aldilar.. dizlerim yerde diz çökmüs bi sekilde yaziyorum.. Pc denen bu illet i boslardim boslamasina da ah senin gibi bi kaç insan olmasa..

Yaw ben iyi diilim , burda bana azap çelktiriyolar.. salonda milletin oturdugu bölümün lambasi yaniyor.. benim oturdugum kisim karanlik.. burda beni disliyolarConfusedmiley17: bende kendimi soyutluyom onlardan:Smile bu arada ömer in antremani vardi bi gol atmis, tabii dogruysa.. tarihte yoktur da böle bisi ondan inanmakta tereddüt ettim/..

Bu arada az evvel 18 lik kuzenim Riza geldi.. beni fark edememis yerde oturdugum için sarildi ablam özlemisim seni dedi gitti.. sonra simdi bi kac sn evvel ablam geldi bi makas aldi gitti.. beni özlemedin mi diyo o da..
özlemedim, sen sandalyemi alirken düsünseydin:yikildim:Smile

Kusura bakmayin// blue_belial bak üzüm ""uzüme baka baka.......... dedikleri bu olsa gerek..

Big GrinBig Grin cok uzuldum cooooooooooookkkkkkkk Big GrinBig Grin
ѕαкℓı@мѕı@η
blue belial & pembe
Hadi ama evlendirin artik aaa
Ara
adda
esramla tanjuu
Ara
blue_belial
burda olsan alırdım senıde, uzaktasın cok Big Grin
Elfida
Yaw Faruk be ne demisler Iki gönül bir olunca.. mesafe islemezmis: ) bu söz böle diil gerçi ama.. olsun..

Bence de olsun artik bisiler .. dügün dernek kuralim.. halaylar çekelim..
Eglenelim, sizleride evlendirelim...

Siz erin muradiniza bi de çikalim kerevetine (ne kelime be.. valla yardim istedim aile den birinden..ismi lazim deil.. ya neyse.. cacik oldu yine bu msj daConfusedmiley17::hihiConfusedmiley16Smile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  üstündeki kişiyi yolda görsen ilk ne dersin?? Melek06 38 2,797 03-28-2012, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: history
  Forumdan enson kim çıktı ? eLyos 2 586 03-13-2012, Saat: 05:43 AM
Son Yorum: Av.bey
  Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... Melek06 422 16,040 03-12-2012, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: ZencefiL
  iLLa aşık oLsaydın forumdan kime aşık oLurdun? duyqushh 183 8,043 02-20-2011, Saat: 01:56 AM
Son Yorum: acemhe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 70 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 06:08 PM