hangi büyüklerinden gördün isim ver isim
Gececiler Bölümü
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abım yakında oda olur merak etme sapık bu sapık sılıvrı sapıgı : Bana Silivri sapığı diyene bak... İstanbulun bir numaralı hovardası Alıntı:hangi büyüklerinden gördün isim ver isim Atilla abi mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:göster arkadaşım hep beraber kaçıralım kaçıranlar diye bölüm bile açarız :yikildim: [COLOR="Black"]Sen beğendiğini söyle duygusuzun yöneticilerini alırız, önce Allahın emriyle isteriz... Vermezlerse kaçırırız[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana Silivri sapığı diyene bak... İstanbulun bir numaralı hovardası olm benım kıne karızma denıyo kızlar hasta ben napım ::yikildim: ama sne sapıksın sapııııııııııık :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen beğendiğini söyle duygusuzun yöneticilerini alırız, önce Allahın emriyle isteriz...anlaştık o zaman Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atilla abi :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: değil mi ama sende haklısın valla ne diyim şimdi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: değil mi ama sende haklısın valla ne diyim şimdi bana çapkınlığın kitabını hediye etti buluştuğumuzda |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,865 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 460 Ziyaretçi