***B.J.K.***
Wdt_plt
|
Nerelisin Ya Sen Hiç Yabanci Gelmiyon Bu Arada Resimler Güseell
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:guzel resımler allah sevdıklerıne bagıslasın.... AMİN gülgüselii tşkler yorumun için saol : GülGüzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerelisin Ya Sen Hiç Yabanci Gelmiyon Bu Arada Resimler Güseell hadi yhaa gerçektenmii :?? alah alah ben ARDAHAN'lıyım istanbul k.çekmece oturuyorum ayrıca ismimde WEDAT 18 yaşındaım 1.75 boyunde esmer 60 kiloyum :yikildim:
09-17-2007, Saat: 02:33 AM <
Siyahin Yanina Beyaz Koyduk..Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk..Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk..Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin..
Güzel resimler..Allah sevdiklerinden ve Çarşıdan ayırmasın seni :: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siyahin Yanina Beyaz Koyduk..Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk..Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk..Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin..OoooOooOoOoOoo BeşiKtAŞım Oleyyyyyy bEşiKtaŞım Oley BeşiKtaŞım Oley oOOOOOoOoOOoO mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OoooOooOoOoOoo BeşiKtAŞım Oleyyyyyy bEşiKtaŞım Oley BeşiKtaŞım Oley oOOOOOoOoOOoO AgA reklam yapma tşkler yorumlarınız için arkadaşlar ...
ya siz sadece bu foruma resm ekLemeq içn mi üye oLuosunuzz _?
çoq meraq ettimm..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
WDT_PLT (wedat polat) ;) albümmm :) | WDT_PLT | 17 | 880 |
03-16-2008, Saat: 01:33 PM Son Yorum: WDT_PLT |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi