canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu anda sanki çok kolaymış gibi konuşuyorsunSENİ TEBRİK ETMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM
görmüyormusun her biri potansiyel birer Nuri olmuş
Boş Muhabbetler
|
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENİ TEBRİK ETMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM et o zaman tutan mı var Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun yerine ben edebilirim tebrikler sağolun sağolun beni sizler var ettiniz felan yanii ben tebriklerinizle yaşıyorum canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu anda sanki çok kolaymış gibi konuşuyorsun haklısın Allah kolaylık versi size ne deyim
04-01-2008, Saat: 02:07 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağolun sağolun beni sizler var ettiniz felan yaniiHımmm... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hımmm... teyzom illa tutturdular seni tebrik edecem tebrik edecem yok öle yok böle şımartacaklar en sonunda beni de hea
04-01-2008, Saat: 02:10 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teyzom illa tutturdular seni tebrik edecem tebrik edecem yok öle yok böleYiğenim Benim ya sen şımarmassın bea Bırak etsinler tebrik felan demi Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yiğenim Benim ya sen şımarmassın bea bende bıraktım zaten yaw öle uğraşamam ki ama ben herşeylede
04-01-2008, Saat: 02:14 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bıraktım zaten yaw öle uğraşamam ki ama ben herşeyledeHea iyi yapmışın Meşgulsün yiğenim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi