bırakmasaydınn
ee dalmışım öle kaptırmış gidiyordum oda arada kaçmış gitmiş
Ercan Abinin Gafı
|
bırakmasaydınn ee dalmışım öle kaptırmış gidiyordum oda arada kaçmış gitmiş Alıntı:neyse hade yasiyonuz sazan diomda inanmion adem sazansin sen sazaaaannnnnnn Nolursun kefal olim bee Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah bizi görmez ki şeytana yanaş o zaman kötüye bişi olmaz Alıntı:ee dalmışım öle kaptırmış gidiyordum oda arada kaçmış gitmiş En son banlanan üyemizde öyle diyordu Alıntı:şeytana yanaş o zaman kötüye bişi olmaz Ben iyi adamım Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En son banlanan üyemizde öyle diyordu diyorsun ki rahmetlide sollardı ölemi
ßi dk ßi dk €qer orda Senin AdreS görünüoSa €kranın fotoSun €rCan aßi Cekmi$ yannı$ mı? :S ha ßi de AdreS SanSürLenseydi daa ii oLArdı ߀nce:tolga:
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßi dk ßi dk €qer orda Senin AdreS görünüoSa €kranın fotoSun €rCan aßi Cekmi$ yannı$ mı? :S ha ßi de AdreS SanSürLenseydi daa ii oLArdı ߀nce:tolga: [COLOR="Black"]Ewt Ercan abi gönderdi...Sende ne kadar dikkatli bakıyon... O an hoşumuza gitti paylaşmak istedik... Hemde sen söylemesen kimse farketmicek adresi... Neyse editlerim birazdan[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ercan'ın Nickini değiştirecek olsanız ne payardınız ?? | TutkuM | 21 | 1,087 |
02-11-2009, Saat: 12:11 AM Son Yorum: TutkuM |