selam arkada?lar ad?m EN?S 16 ya??nday?m internette gezinirken g?rd?m bi ?ye olay?m dedim iyi yapm?? m?y?m neyse yaln?z forumun ad? DUYGUSUZ.COM niye duygusuz ben yinede size bol duygulu g?nler diliyorum...
S_e_l_a_m
|
07-12-2006, Saat: 03:25 PM <
hoşgeldin arkaaşım Burdaki herkes falasıyla duygulu ! Tabeki de ii yapmışsın foruma girerk bi daa çkmk istemyceksin emin ol ! bn meltem !!!
07-12-2006, Saat: 03:51 PM <
Hoş qeLdin ARkadaşım .. ßende qoKHaN 19 Yaşındaim iStanBuL * k.Çekmecede Oturuyorum Anamın Adı ..... Babamın Adı .... Abim in Adı .... Daha söLim mi
07-12-2006, Saat: 04:04 PM <
yok sağolasın gerkmez hoşgeldin diyen herkese h.b (ne üşenik insanım ben yaaa... )
07-12-2006, Saat: 04:22 PM <
oLmas ÜşenqeÇler'i SEvmeyis Ama 1 Hafta Sonra Konu Açmaya Başlarsın
07-12-2006, Saat: 04:36 PM <
Duyqusuz_Boy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLmas ÜşenqeÇler'i SEvmeyis Ama 1 Hafta Sonra Konu Açmaya Başlarsın yok o kadar üşengeç değilim yaaa konu açmaya çalışıcam. genelde yatağı düzeltmeme,odada bişey yiyip mutfağa geri götürmeme.................................................................................................................................................................... bunlardan ibaret
07-12-2006, Saat: 04:39 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ho?geldin arkada??m bende yeniyim kankarde? say?lal?m m? olal?m gitsin ya:p ho?geldin... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi