çoookkk yakısıorsunus ins hep mutlu olursunus
$ok $ok $ok!!! Ruya güZeLi aLdatıLdı!
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sızı hıc ayırmasın bırbırınıze cok yakısmıssınız : yanlız tanju su saclarını söle joleyle fazla yatırma : [COLOR="Black"]Bende o konuya parmak basacaktım Serseri sağolasın gözüm... Niye öyle yapıyon saçlarını leyn... Olim sanki derine japonla yapışmış gibi görünüyor saçın... Yalnız Esraya fena yakalanıyorduk söylim... Bayramdan sonra kesin gidiyoz olum haberin ola...Hazırla kendini... Birde unutmadan bi ara iş yerine uğra seni bizim sekreterle tanıştırayım Esra biliyorum şuanda saçlarını yoluyon ama ne yapalım bizim kankanın huyu kurusun. Çapkınlıkta üstüne yoktur keratanın... Neyse fazla uzattım yine dilim şişmişti iyi oldu... Herne olursa olsun birbirinize olan bu sevginiz hiç bitmesin. Allah bir ömür boyu mutlu etsin ikinizi. Birbirinizede çok yakışıyorsunuz. Yalnız Esra ipleri fazla gevşek bırakıyon haberin olsun...Senin Tanjuya at gözlüğü alman lazım... Sevdiğim iki insan kalın salıcakla...[/COLOR]
10-05-2007, Saat: 10:58 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende o konuya parmak basacaktım Serseri sağolasın gözüm... :yikilkdim: allah nedeyim sana ya yaptin gine sazanligini sanane tanjununn sacindan bide cok ispiyoncusun senden arkadas falan olmaz diyelim tanju yapio capkinlkik sanane ayrica su konuyada ozelllikle deginmek istiyorum korle yatan sasi kalkar napsin tanju senin gibi bi arkadasi olunca :yikildim:
Harika bir çift mükemmel bir uyum Allah nazarlardan saklasın....
Ayrıca Adem ve Sersi rahat bırakın çocuğu elleşmeyinSürsün jölesini
abı sursun dee kel kalcak onun ıyılıgı ıcın dıyoruz sonra esra da bakmıcvak kqalcak kabak gıbın ortada
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikilkdim: Sazanlık değil, o ne yaptığını biliyor...Niye demiyon olim telefonun hoparlörü açık diye:tey: Yalnız sekreterde lokum gibi haa yakışır kankama Alıntı:Harika bir çift mükemmel bir uyum Allah nazarlardan saklasın.... Sürsün abi sürmesin demiyom... Yalnız yapıştırıyor suratına Ben kankamın çirkin görünmesini istermiyim...
10-05-2007, Saat: 02:58 PM <
Allah mutluluğunuzu ve birlikteliğinizi daim etsin..Çok yakışıyosunuz..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Rüya Güzeli & (คşк şєђเ๔เ) | Rüya Güzeli | 86 | 3,546 |
09-04-2007, Saat: 01:23 AM Son Yorum: ask_sehidi |
|
işte buda benm güzeller güzeli kardeşim:) | TutkuM | 58 | 2,848 |
08-27-2007, Saat: 01:50 PM Son Yorum: ceylan gözlü1 |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi