buda cok guzel emegine salik
Sen Yokken Biraz Daha ölürüm
|
10-05-2007, Saat: 05:49 PM <
ooo canım ezgım sen yaparsında guzel olmzm8ı ellerıne saglık super olmus
10-05-2007, Saat: 06:12 PM <
tesekur ederim saol PemBem
kiz nergiz sen nerelerdesin nezamandir yoktun ozledim valla jadi aldin son msji kayboldun :yikildim:
Sen yokken biraz daha ölüyorum ben
Gönlüm sonbahar, yaprak yaprak dökülüyor Her mevsim kış, hergünüm gece Sonu yok yolların, yarını yok saatlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Kokusu yok çiçeklerin, gök kuşağının rengi yok Ateşi yok sevmelerin, sigaramın dumanı yok Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum gözlerinin ortasında Alevi yok yangınların, suyu olmadığı gibi yağmurun Denizin mavisi yok, tıpkı gözlerin gibi Gözlerin her yerde, ne yana baksam gözlerin Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Dostu yok gecelerin, geceler çok uzun Geceler bir ömür, ömür dediğin bir tutam ümit Ümidi yok yarınların, Tıpkı senin yokluğun gibi Ve ben biraz daha sana hasret Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş Düğümler her tarafımda, bütün yollar kör düğüm Ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında Yalnızlığını ben yazarım şiirlerin, ayrılığını ben Karamsarlıkları hep senden Hayalinle süslenen bu şehir Ve ben ölüyorum bu şehirde sensizlik ortasında....
02-16-2008, Saat: 09:35 PM <
yorumum yine değişmiyor fakat hala düşünüyorum neden ilk yorumu hep ben yazıyorum.
Okuyan Gözlerine Saglik O Zaman Evet Hep Sensin Kollarina Saglik..
02-16-2008, Saat: 09:40 PM <
ya abla ben içimden geleni söylüyorum bugüne kadar hangi konunu görsem yorum yazmadan geçemiyorum teşekkürler.
Sagolll Zorla Olmuyor Iste.. Ben Ekliyorum Istiyen Bakabilir Demek Ki Bakma Geregi Duymuyorlar Pasa Gönüleri Billir Ama Benim Paylasimim Hep Devam Edicek
02-16-2008, Saat: 09:44 PM <
senin paylaşımın devam ettikçe eğer kızmazsan benimde yorumlarım devam edicek.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gelmezsen Bana Daha Neler Olacak..-..HASAN-PELİN..-.. | ciciKIS | 8 | 711 |
04-13-2022, Saat: 10:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
bir tane daha | soyle | 2 | 468 |
04-10-2022, Saat: 08:11 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Ölürsem Akşamüstü Ölürüm | ciciKIS | 4 | 307 |
04-09-2022, Saat: 09:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gün GeLecek beni HaTirLayaCaksin Bir DaHa YazamayaCaÄžım | €BeRimSin | 6 | 624 |
04-09-2022, Saat: 07:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
Daha Yaşanacak çok şey ......... | happy yeliz | 15 | 910 |
04-08-2022, Saat: 11:21 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi