:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paparazzi !!!
xsearchgirl
esgı kıs sendn ıı gasetecı olur ehehhe Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
SOK SOK SOK

OYUNLA BASLAYAN ILGI GERCEGEMI DONUSTU
SERSERI127 PEMBEYE NEDEN BUKADAR ILGI DUYUYO
IKISI ARASINDA BILMEDIGIMIZ SEYLER MI VAR
...
Gectigimiz gunlerde sitenin en cok ilginizi kim cekiyor adli oyununda surekli birbirlerinin ismini yazan sersi ve pembenin gercekten birbirlerine ilgi duydugu soylentisi tum forumu calkalandirdi Big Grin :yikildim:
Ara
xsearchgirl
ne gusel ortalıgı karıstırıorsun eheheh Big Grin
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
külliyen yalan yok ole bise aman sakin bu paparazziye pabuç birakmayin yalan yalan Tongue
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:külliyen yalan yok ole bise aman sakin bu paparazziye pabuç birakmayin yalan yalan Tongue

flash flash flash

pembe inkar etti Big Grin
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
tam dayakliksin kiz sen suna bak rezil olduk ben gazetelere dusucek insanmiydim ya kahretsin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
ALLAHIM ALLAHIM
GORUYORSUNUZ AYRICA SERSININ SESSIZLIGINIDE ANLAMIS DEGILIZ :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SOK SOK SOK

OYUNLA BASLAYAN ILGI GERCEGEMI DONUSTU
SERSERI127 PEMBEYE NEDEN BUKADAR ILGI DUYUYO
IKISI ARASINDA BILMEDIGIMIZ SEYLER MI VAR
...
Gectigimiz gunlerde sitenin en cok ilginizi kim cekiyor adli oyununda surekli birbirlerinin ismini yazan sersi ve pembenin gercekten birbirlerine ilgi duydugu soylentisi tum forumu calkalandirdi Big Grin :yikildim:

kesınlıkle yalan hemde kullıyen yalan ıyıde böle bısey varsa bundan bızım nıye haberımız yok ::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
taraflar neden sustu once sersi derken simdi pembeyide suskun goruyoruz konusmama karaimi aldilar bilinmez ama ezgi bu isin pesini birakmiycak :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 45 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 08:48 PM