Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne zaman dedım ezgı :S:S:S: bı kere pembe zorla yedırdı o tostu bogazıam tıktı uyus :S:S:S:aaaaaaaaaaaa inanmiyorum
flas flas flas
sersi neden inkar ediyor :yikildim::yikildim:
paparazzi !!!
|
10-08-2007, Saat: 01:04 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne zaman dedım ezgı :S:S:S: bı kere pembe zorla yedırdı o tostu bogazıam tıktı uyus :S:S:S:aaaaaaaaaaaa inanmiyorum flas flas flas sersi neden inkar ediyor :yikildim::yikildim: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaaa inanmiyorum ınkar ettgıım hıc bısye yok sadece pembenın becerıksız oldugunu söyluyorum
10-08-2007, Saat: 01:10 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ınkar ettgıım hıc bısye yok sadece pembenın becerıksız oldugunu söyluyorumbak pembe gelio duymasin insan bole yaparmi ya :'( flas flas flas sersi inkar etmiyorum dedi :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: herseyi aciklamayami karar verdi gelismeler ilerki dakikalarda :yikildim::yikildim::yikildim: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak pembe gelio duymasin insan bole yaparmi ya :'( gelsın gelsın gelıce varsa görucede var:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: evet acıklamaya karar verdım nolcak:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:pembe kötü bı ascı :yikildim::yikildim:
10-08-2007, Saat: 01:15 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelsın gelsın gelıce varsa görucede var:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: sersi neden konuyu sapitti neden isi sakaya vuruyor gercekler nerde gizli pembenin yemekleri burada unludur ayrica hele bi kara kiz yapio offffff yemede yaninda yat :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi neden konuyu sapitti kara kız ne :S:S:S yenıyomu:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: tabı ordakıler herseyı yedıgı ıcın pembenın yaktıgı yemeklerı farklı bısye sanıyolar:yikildim::yikildim::yikildim:
haluj varsa bende geleyim konuyla alaksı yok ama idare edin
10-08-2007, Saat: 01:20 PM <
valla sersi avucunu yalio
murat abi sana haluj yapiom sen ne istiyon mhanyaxx sanada onu yapim bu arada flash flash flash pembe geldi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|