Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:aaa olmazmı hiç deniz büyük :yikildim:
deniz büyükte insalarda çok ama nese yer olmazsa bi toplu katliam yapar kendime yer sağlarım
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:aaa olmazmı hiç deniz büyük :yikildim: deniz büyükte insalarda çok ama nese yer olmazsa bi toplu katliam yapar kendime yer sağlarım
10-08-2007, Saat: 04:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyseki ucuz yırtmışsınız artık dikkatli olarsınız dime ders olmuştur herhalde bu size yok olmadı biz yine yapmak istiyoruz derseniz bu sefer kesin enselenirsiniz patronaah sorma patrondan sonra da ben geliyom burda söyledim valla gerekeni saygıdeğer arkadaşlarıma miley17:
10-08-2007, Saat: 04:04 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deniz büyükte insalarda çok ama nese yer olmazsa bi toplu katliam yapar kendime yer sağlarım:yikildim::yikildim::kop::kop: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah sorma patrondan sonra da ben geliyom burda söyledim valla gerekeni saygıdeğer arkadaşlarıma miley17: abovv kusura bakma sen yanmışsın patondan sonra gelmek kötü bişey geçmiş olsun sana
10-08-2007, Saat: 04:12 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abovv kusura bakma sen yanmışsın patondan sonra gelmek kötü bişey geçmiş olsun sanaewet hemde ne yanmakk tşk ederim
yok be o kadar da kötü değildir
hava atarsın düşünsene -şş eleman bana bak ben patrondan sonra gelirim haberin olsun tamam işe ondan önce geliyor olabilirim ama bu sonucu değiştirmez çekerim kulaklarını
10-08-2007, Saat: 04:13 PM <
benim çıkmam lazım iyi akşamlar bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar iyi akşamlar (biraz işler biriktide onları yapayım bari )
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim çıkmam lazım iyi akşamlar bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar iyi akşamlar (biraz işler biriktide onları yapayım bari ) tşkler sizede hayırlı kandiller ayrıca kolay gelsin umarım bizleri unutmazsın
10-08-2007, Saat: 04:15 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be o kadar da kötü değildiryooo asla yapmam öle şey ercan sonuçta onlar benim iş arkadaşlarım ben kimseyi ne büyük nede küçük görürüm hadi bana iyi akşamlar kendinize iyi bakın
10-08-2007, Saat: 04:16 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler sizede hayırlı kandilleraaaa nasıl unuturum sizleri aşk olsun yani yarın yine burda olurum ben merak etmeyin yani kurtuluş yok benden |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|