Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo asla yapmam öle şey ercan sonuçta onlar benim iş arkadaşlarım ben kimseyi ne büyük nede küçük görürüm hadi bana iyi akşamlar kendinize iyi bakın
bencede hadi ii akşamlar peki ya bize ne ii sabahlarmı
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo asla yapmam öle şey ercan sonuçta onlar benim iş arkadaşlarım ben kimseyi ne büyük nede küçük görürüm hadi bana iyi akşamlar kendinize iyi bakın bencede hadi ii akşamlar peki ya bize ne ii sabahlarmı Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa nasıl unuturum sizleri aşk olsun yani yarın yine burda olurum ben merak etmeyin yani kurtuluş yok benden ii bakalım ve görelim ayrıca kurtulmak isteyende olacağını sanmıyorum kendi adıma ve ercanın adına tabi adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bakalım ve görelim ayrıca kurtulmak isteyende olacağını sanmıyorum kendi adıma ve ercanın adına tabi evet aynen benim adımada konuşabilirsin katılıyorum çünkü sana
gel bakalım mhanyaxx kardeş anlat bakalım şimdi sıra sende
komik olay anlatıyoruz da sırayla mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aranıza girebilirmiyim sen ara gir ondan sonrada aranıza girebilirmiyim diye sor
10-08-2007, Saat: 04:56 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aynen benim adımada konuşabilirsin katılıyorum çünkü sanatşk ederim ben geldim yine miley17:miley17:
demek yine geldin hemi peki seni çağıran oldumu
hoş gelsin
10-08-2007, Saat: 05:09 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek yine geldin hemi peki seni çağıran oldumuçağıran olmadıki ben kendm geldim ama istemiyosan giderim. miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|