yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:flas flas flas sersi pembeyi kaybetmeyi goze alamayacagini itiraf etti
se nde ne sölesem tutp pembeye yorumluyosun varya :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
paparazzi !!!
|
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:flas flas flas sersi pembeyi kaybetmeyi goze alamayacagini itiraf etti se nde ne sölesem tutp pembeye yorumluyosun varya :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-08-2007, Saat: 05:28 PM <
ezGicim goruosun ki arkadas rahatsiz oluyr muhabbet ettigimiz anlamior saLLa ozaman yapma bida Serseriyle ilgili yorum fln
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezGicim goruosun ki arkadas rahatsiz oluyr muhabbet ettigimiz anlamior saLLa ozaman yapma bida Serseriyle ilgili yorum fln alıncaksan böle hıc muhabbet etmeyelım ok
10-08-2007, Saat: 05:32 PM <
siradaki soz pembede buyrun pembe hanim yorum sizin
10-08-2007, Saat: 05:33 PM <
sanki demesem ben yazmiycaktim (yildiz)
Alinmak deilde sende cok abartiosun sanki biz burda pesinden kosan taraf gibi oldu ya :S PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanki demesem ben yazmiycaktim (yildiz) hıc bısye abarttıgım yok kımsenın pesımden kosan taraf olduguda yok sadece moralım bozuk ok bazı seylerı ters anlıyorum
10-08-2007, Saat: 05:34 PM <
paparazziler saskinlik icinde susup dinlemeyi tercih ediyor :S
10-08-2007, Saat: 05:35 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıc bısye abarttıgım yok kımsenın pesımden kosan taraf olduguda yok sadece moralım bozuk ok bazı seylerı ters anlıyorumkiyamam sersi niye bozuk moralin
10-08-2007, Saat: 05:36 PM <
Morali kimbiLir neye bozuLmustur neyse ...
Ozaman yanLis anLamasina sebep Seyler yazma artik ezGiCim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|