adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanada günaydın naber nasılsınTŞK EDERİM İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR SEN NASILSIN
Her telden ordan burdan
|
10-09-2007, Saat: 09:53 AM <
10-09-2007, Saat: 09:54 AM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam gÜnaydın..SELAM GÜNAYDIN miley17: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TŞK EDERİM İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR SEN NASILSIN çok şükür iiyim tabi alçak sürünme hariç onu saymıyorum artık o benim bir parçam oldu mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam gÜnaydın.. sanada günaydın
10-09-2007, Saat: 09:59 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür iiyim tabi alçak sürünme hariç onu saymıyorum artık o benim bir parçam olduhımm ayrılmaz parçan oldu yani ama kötü be alçak sürünmek birazda yüksekten sürünsen olmaz mı Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm ayrılmaz parçan oldu yani ama kötü be alçak sürünmek birazda yüksekten sürünsen olmaz mı yok olmuyor yüksekler beni bozuyor alçaktan daha ii mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler... teşekkürler sanada
10-09-2007, Saat: 10:03 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok olmuyor yüksekler beni bozuyor alçaktan daha iihımmm tamam o zmn allah bozmasın dimi o zmn sen hep alçakdan dewam et sürünmeye :hihigerçi şaka bi yana allahım kimseyi süründürmesin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi