mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsın abi napıyon?
saol kardeşim ne olsun aynı alçaktan sürünmeye devam değişik bişey yok yani bildiğin gibi diyecem bişey bilmiyorum diyeceksin neyse salla senden naber nasılsın
Her telden ordan burdan
|
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsın abi napıyon? saol kardeşim ne olsun aynı alçaktan sürünmeye devam değişik bişey yok yani bildiğin gibi diyecem bişey bilmiyorum diyeceksin neyse salla senden naber nasılsın
günaydın arkdaşlar cevap olarak günaydın demenize gerek yok
hepinizin iyi olduğunu düşünüyor ve nasılsınız diye sormuyorum bende iyiyim hava kapalı yağmur yağabilir onun dışında kötü bi durum yok Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm tamam o zmn allah bozmasın dimi o zmn sen hep alçakdan dewam et sürünmeye :hihigerçi şaka bi yana allahım kimseyi süründürmesin amin amin bide ben kurtulsam şu alçaktan sürünmekten fena olmayacak ama bunada şükür canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın arkdaşlar cevap olarak günaydın demenize gerek yok iide sen bize cvp hakkı bırakmamışsın oldu şimdi bu adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol kardeşim ne olsun aynı alçaktan sürünmeye devam değişik bişey yok yani bildiğin gibi diyecem bişey bilmiyorum diyeceksin neyse salla senden naber nasılsınteşekkür ederim abi bende iyiyim ne olsun senin gibi insanlar oldukça ben nasıl kötü olabilirim
ya vakit kaybetmeye gerek yo dedim şimdi mrb larla zaman kaybetmeden girivereyim işte sohbete
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim abi bende iyiyim ne olsun senin gibi insanlar oldukça ben nasıl kötü olabilirim ne demek lem şimdi bu senin gibi insanlar oldukça ne varmış bizde
abi sizin gibi iyi insanlar var burda yani herşeyimi paylaşabiliecegim insanlarsın yani o anlamda
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya vakit kaybetmeye gerek yo dedim şimdi mrb larla zaman kaybetmeden girivereyim işte sohbete hıım anladım zamandan tasaruf yöntemini uyguladın oda güzel
10-09-2007, Saat: 10:10 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın arkdaşlar cevap olarak günaydın demenize gerek yokhoşgeldin çok güzel ya yağmurun yağacak olması ama buralarda yağmıyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|