adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıım anladım zamandan tasaruf yöntemini uyguladın oda güzelgüzel espri
Her telden ordan burdan
|
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi sizin gibi iyi insanlar var burda yani herşeyimi paylaşabiliecegim insanlarsın yani o anlamda hıım bak ble açıkla demi bizde bilelim nasıl insanlar oldğumuzu istediğin zaman bi sıkıntın bi derdin olursa paylaşabilirsin elimizden bişey gelirse yardımcı olmaya çalışırız kardeşim Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin çok güzel ya yağmurun yağacak olması ama buralarda yağmıyor üzülme Allah Büyüktür oralarda yağardırır inşanllah
10-09-2007, Saat: 10:13 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üzülme Allah Büyüktür oralarda yağardırır inşanllahAminnnn inşallah Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aminnnn inşallah amin bencede en iisi yüce rabbimden dilenmek o herşeye kadirdir
orası neresi esra sen neredeydin burada bulutlu henüz bişi yağmadı ama akşam doğru yada
ilerleyen saatlerde bir yağış bekliyorum meteorolog mu olsaydım acaba adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıım bak ble açıkla demi bizde bilelim nasıl insanlar oldğumuzu istediğin zaman bi sıkıntın bi derdin olursa paylaşabilirsin elimizden bişey gelirse yardımcı olmaya çalışırız kardeşimsağol ferdi abi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orası neresi esra sen neredeydin burada bulutlu henüz bişi yağmadı ama akşam doğru yada orası bodrum canat yerine cvp verdim esra kusura bakmazsın umarım mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol ferdi abi rica ederim kardeşim her zaman |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi