Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee sizdenim tabeee ya ne beşiktaş ne de fener ayyyyyy en büyük cimbomm miley17:miley17:
bencede aynen katılıyorum
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee sizdenim tabeee ya ne beşiktaş ne de fener ayyyyyy en büyük cimbomm miley17:miley17: bencede aynen katılıyorum
10-09-2007, Saat: 10:44 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie biz mahkummuyuzda bi yargıç birde gardiyan gelsin diorsunbizi mahkum etti ya baksana gerçi çalışırken öle oluyoz da Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizi mahkum etti ya baksana gerçi çalışırken öle oluyoz da çalışırken ayrı o zaman doğru mahkumuz ama şuan yağmur yağdırmaya gidiyoruz yargıç gardiyan ne yapacaksa dur anladım sanırım yağmuru kaçmasın die tutuklayacaklar
10-09-2007, Saat: 10:47 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalışırken ayrı o zaman doğru mahkumuz ama şuan yağmur yağdırmaya gidiyoruz yargıç gardiyan ne yapacaksa dur anladım sanırım yağmuru kaçmasın die tutuklayacaklarHAAA DOÄžRU VALLA :yikildim::yikildim:
Hadi Duygusuz.Com AİLesi Bu mhanyaxx Çocuk Gider aLLaha Emanet Sağlıcakla Kalın sakın YaramazlIk yapmayın Gelince Çekerim Kulaklarınızı ha ona göre ßy...
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi Duygusuz.Com AİLesi Bu mhanyaxx Çocuk Gider aLLaha Emanet Sağlıcakla Kalın sakın YaramazlIk yapmayın Gelince Çekerim Kulaklarınızı ha ona göre ßy... hadi güle güle sana yine bekleriz bak gittiğin yerlerde efendi ol olaylara karışma sonra abin olrak asıl ben kulağını çekerim hatta çekmekle kalmam çiviyle tavana asarım hadi kaybol şimdi gözüm görmesin seni
10-09-2007, Saat: 10:49 AM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi Duygusuz.Com AİLesi Bu mhanyaxx Çocuk Gider aLLaha Emanet Sağlıcakla Kalın sakın YaramazlIk yapmayın Gelince Çekerim Kulaklarınızı ha ona göre ßy...SENDE ALLAHA EMANET OL K.İ.B. YARAMAZLIK MI ONE Kİ Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENDE ALLAHA EMANET OL K.İ.B. YARAMAZLIK MI ONE Kİ onu şimdi anlatmaya kalsak sayfalar yetmez en iisi hiç başlamamak
10-09-2007, Saat: 10:52 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu şimdi anlatmaya kalsak sayfalar yetmez en iisi hiç başlamamakmiley17::yikildim::yikildim: İYİ MADEM SONRA ANLATIRSIN DİMİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|