adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olabilir sonra anlatabilirimSANIRSAM YOLA ÇIKTI GELECEK HERHALDE
bu arada bizim imam efendi nere kayboldu yafs
Her telden ordan burdan
|
10-09-2007, Saat: 10:56 AM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANIRSAM YOLA ÇIKTI GELECEK HERHALDE ne yani beni ektimi diiorasun bende müezzindim ama
10-09-2007, Saat: 11:00 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani beni ektimi diiorasun bende müezzindim amaEVET MALESEF SANIRSAM Kİ BU DURUMDA EKTİ SENİ MÜEZZİN HERHALDE GELDİÄžİNDE BULUCAK BURDA BAKSANA Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EVET MALESEF SANIRSAM Kİ BU DURUMDA EKTİ SENİ MÜEZZİN HERHALDE GELDİÄžİNDE BULUCAK BURDA BAKSANA neyse sağlık olsun imam efendinin canısağolsun artık bizde yeni bir ek iş buluruz ne yapalım çalışana ekmek çok
10-09-2007, Saat: 11:04 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse sağlık olsun imam efendinin canısağolsun artık bizde yeni bir ek iş buluruz ne yapalım çalışana ekmek çokEVET YA HAKLISIN ÇALIŞANA İŞDE ÇOK EKMEK DE ÇOK
10-09-2007, Saat: 11:07 AM <
BENİM ACİL İŞİM ÇIKTI ÇIKMAM GEREKİYO 15 DK SONRA GELİRİM
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EVET YA HAKLISIN ÇALIŞANA İŞDE ÇOK EKMEK DE ÇOK bencede yüce rabbim bi kapı kapatırsa yeni bir kapıda açar inşallah halen imam efendiden ses yok başına bişey gelmiş olmasın Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENİM ACİL İŞİM ÇIKTI ÇIKMAM GEREKİYO 15 DK SONRA GELİRİM ne yaparsın acil iş bu güle güle git güle gel dk.tuttum 15 dk. 1 dk. geçerse cezalısın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi