adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yaparsın acil iş bu güle güle git güle gel dk.tuttum 15 dk. 1 dk. geçerse cezalısın
ben geldim geçti 15 dk acaba ceza vermeyecen dimi
|
Her telden ordan burdan
|
|
10-09-2007, Saat: 11:32 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yaparsın acil iş bu güle güle git güle gel dk.tuttum 15 dk. 1 dk. geçerse cezalısın ben geldim geçti 15 dk acaba ceza vermeyecen dimi
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: neyse bu ilk olduğu için vazcaydım cezadan
ooo ceza da kesilmeye başlamış bböle olursa ben cezadan kurtulamamki
10-09-2007, Saat: 11:37 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse bu ilk olduğu için vazcaydım cezadantşk ederim bidaha olmass ya bu arada ben senin ismini bilmiyom sen biliyon benim ismimi ben neden bilmiyom miley17: miley17:
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim bidaha olmass ya bu arada ben senin ismini bilmiyom sen biliyon benim ismimi ben neden bilmiyom benim adım Murat geç oldu ama memnun oldum
öle değilmi ben kurtulamam cezadan siz o halde biriktirir arada toptan kesersiniz
10-09-2007, Saat: 11:40 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo ceza da kesilmeye başlamış bböle olursa ben cezadan kurtulamamki miley17: miley17: ben ceza vermem ama diğer arkadaş (ismini bilmiyom) o verecek sanırsam miley17:
esra sende yağmur işini merak etme bir ara ben onu halledecem bi okuyup üflerim burdan gelemesem bile nefesim yeter
![]() ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|