Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley17:miley17: ben ceza vermem ama diğer arkadaş (ismini bilmiyom) o verecek sanırsammiley17:
hayda ismimi söledim ya nese bidaha söyleyim bari ben MURAT geç oldu ama memnun oldum
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley17:miley17: ben ceza vermem ama diğer arkadaş (ismini bilmiyom) o verecek sanırsammiley17: hayda ismimi söledim ya nese bidaha söyleyim bari ben MURAT geç oldu ama memnun oldum
10-09-2007, Saat: 11:41 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra sende yağmur işini merak etme bir ara ben onu halledecem bi okuyup üflerim burdan gelemesem bile nefesim yetertamam ercan sen şimdiden başla istersen okumaya
10-09-2007, Saat: 11:42 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayda ismimi söledim ya nese bidaha söyleyim bari ben MURAT geç oldu ama memnun oldumaa söylemişmiydin özür dilerim murat affet benii miley17:
ya esra sana bişi diyeyim şu avatarın ya çok karamsar daha keyifli bi resim yokmu
hani burada mutlu olucaktınız unuttunuzmu ?
10-09-2007, Saat: 11:45 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya esra sana bişi diyeyim şu avatarın ya çok karamsar daha keyifli bi resim yokmuevet haklısın ya özür hemen değiştiriyom ercan
ben istanbuldayım ama murat benim hemşehrim aslen samsunluyum ben
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa söylemişmiydin özür dilerim murat affet benii miley17: aa burda ne özürlük ne afedilecek bi durum yokki görmemiş olmanız gayet normal asıl siz kusura bakmayın
10-09-2007, Saat: 11:48 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aynen ercanın dediği gibi hemşehirliyiz Samsunluyuztamam tşk ederim samsunlu biarkadaşım vardı ama gitti döndü yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|