canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben istanbuldayım ama murat benim hemşehrim aslen samsunluyum benist neresinden ercan mahsuru yoksa tabi ki
Her telden ordan burdan
|
10-09-2007, Saat: 11:48 AM <
yok pendikteyim ben avatar için de sağol bu daha güzel tşklr
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tşk ederim samsunlu biarkadaşım vardı ama gitti döndü yani sağlık olsun onun yerini dolduramayız ama bak 2 tane daha Samsunlu arkadaşın oldu tabi kabul edersen
10-09-2007, Saat: 11:52 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok pendikteyim ben avatar için de sağol bu daha güzel tşklrBEN TŞK EDERİM ERCAN miley17:
10-09-2007, Saat: 11:53 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağlık olsun onun yerini dolduramayız ama bak 2 tane daha Samsunlu arkadaşın oldu tabi kabul edersenTABİ Kİ NE DEMEK KABUL ETMEM Mİ ARKADAŞLARIM miley17:miley17: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TABİ Kİ NE DEMEK KABUL ETMEM Mİ ARKADAŞLARIM miley17:miley17: tşk ederiz arkadaşım çok naziksin
10-09-2007, Saat: 12:00 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederiz arkadaşım çok naziksinBEN TŞK EDERİM SİZLER ÇOK NAZİK VE KİBARSINIZ AMA BENİM ÇIKMAM LAZIM ŞİMDİ 1 SAAT SONRA GELİRİM YİNE Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN TŞK EDERİM SİZLER ÇOK NAZİK VE KİBARSINIZ tamam kolay gelsin size biz buralardayız inşallah görüşürüz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi