saat tutsakmı acaba hani ceza için
Her telden ordan burdan
|
10-09-2007, Saat: 01:24 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben bakmıştım giderken saate saat 12:08 de gittiben geldim ama yine geç kaldım yaa artık ne ceza verirseniz boynum kıldan ince razı olcaz artık Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldim ama yine geç kaldım yaa artık ne ceza verirseniz boynum kıldan ince razı olcaz artık öncelikle hoş geldin benim ceza verme yöntemim çok farklı şöyle anlatayım kendi cezanızı kendiniz veriorsunuz
10-09-2007, Saat: 01:35 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öncelikle hoş geldinhımm ben mi seçecem kendime ceza ölemi olacak yani Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm ben mi seçecem kendime ceza ölemi olacak yani aynen öle buyrun kendi cezanızı kendinizi verin
10-09-2007, Saat: 01:45 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen öle buyrun kendi cezanızı kendinizi verintmm ben kendime veriyom cezamı o zmn ben sigara içip geleyim en güzel ceza bu benim için Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm ben kendime veriyom cezamı o zmn ben sigara içip geleyim en güzel ceza bu benim için iide benimde onay vermem lazım bu cezaya yani onay vermediğim içim yeni bir ceza bulacaksın
10-09-2007, Saat: 02:02 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide benimde onay vermem lazım bu cezaya yani onay vermediğim içim yeni bir ceza bulacaksınya başka aklıma gelmiyo ki ceza hımm o zmn ercan a soralım belki o bulur bi ceza iyi bi ceza yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi