Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya başka aklıma gelmiyo ki ceza hımm o zmn ercan a soralım belki o bulur bi ceza iyi bi ceza yani
bilmem artık nasıl yaprsan ama sigara yok hele bir sor niye
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya başka aklıma gelmiyo ki ceza hımm o zmn ercan a soralım belki o bulur bi ceza iyi bi ceza yani bilmem artık nasıl yaprsan ama sigara yok hele bir sor niye
10-09-2007, Saat: 02:11 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem artık nasıl yaprsan ama sigara yok hele bir sor niyesordum niyekine ??? Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sordum niyekine ??? niye olacak şuan ben içemiyorum sende içme bu sana ceza deil mukaat olur
10-09-2007, Saat: 02:24 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye olacak şuan ben içemiyorum sende içme bu sana ceza deil mukaat olurya pardon murat niyetliydin dimi o zmn sen ceza ver ben başka aklıma gelmiyo miley17:
Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan söle bakalım
biraz terletelim seni zaten sıcak oralar dediğine göre sıcaktan ii ce piş ne ceza ama Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya pardon murat niyetliydin dimi o zmn sen ceza ver ben başka aklıma gelmiyo miley17: CIX OLMAZ PRENSİPLERİMDEN VAZGEÇMEM KENDİ CEZANI KENDİN VERİCEKSİN ÖNEMLİ DEİL AKLINA GELİNCE VERSENDE OLUR
10-09-2007, Saat: 02:39 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan söle bakalımeywah eywahh ay ben bilemem ki şimdi bu soruyu terlemeye başladım bile ercan miley17:
10-09-2007, Saat: 02:54 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cvp Belli Yumurta Tavuktan çikar :dtamam ama tavuk da yumurtadan çıkar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|