ben tek bir sozune tutulup kaldim
beni unutma unutma beni unutma
bilirsin unutulmak dokunurya her insana ..............
bilirsin unutulmak dokunurya her insana ..............
sarkının devamını bull
|
10-09-2007, Saat: 09:39 PM <
ben tek bir sozune tutulup kaldim
beni unutma unutma beni unutma bilirsin unutulmak dokunurya her insana ..............
bilirsin unutulmak dokunurya her insana ............. Şapur şupur beni ye onlar acı ben tatlı DIdıdıdıdııııııııııı sıradaki şarkımız yumm usulca gözleriniiiii uzat üşümüş elleriniiiii sakla o masum yüreğinii zaman gibi sessiz uyuuu bu dünya dipsiz bir kuyuu
zaman gibi sesiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu oLmaLı ahh umurumdaa mıı sandıınnn bu dnyaaa .. bittm bna ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaman gibi sesiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu Hiç bile en başı benim dediğim gibiydii.... :kizgin:
10-09-2007, Saat: 10:29 PM <
neyse bastaaaaaaannnn
kendimden cok verdim senin ugruna hep bendim savrulan ask yolunda gor bak bende dustum en sonunda son sozlerin inan bosuna ardimdan aglama donmeyecegim oldunmu kaldinmi bilmeyecegim ......................... Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni unutma unutma beni unutma biLmiceq ne varr toygar ışıkLı_ninni nese huzur özür diLemeLi bana uğramadığı her gün için ....
10-11-2007, Saat: 04:50 PM <
ya cok karisti :'( yeniden hade basliyorum
bak nediyorum gizlemiyorum sensiz yasamak zor geliyor bana her an icimdesin ......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
devamını sn qetir | gnc_fb | 6 | 478 |
02-08-2009, Saat: 11:48 AM Son Yorum: deli-kı@z |
|
şarkının devamını getir | 22*kaka | 7 | 517 |
09-05-2007, Saat: 04:21 PM Son Yorum: mert_1994 |