:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buğulu Cama Ne Yazmak İstersiniz :)
EndLess
kustugum kınım nefretım sabaha karsı dındırır bu cınnetı ama yınede bıtmedı WinkWinkAngry
Ara
YARGIÇ
Çok yakışıyorum otobüs duraklarına ne zaman beklesem otobüs gelmez bu şehirde söyle beni doğururken şoföremi öptürdün anneBig Grin
Ara
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok yakışıyorum otobüs duraklarına ne zaman beklesem otobüs gelmez bu şehirde söyle beni doğururken şoföremi öptürdün anneBig Grin

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

senı open yasadı :yikildim::yikildim:
Ara
adyge55
başında yok ise sevda yelleri nereden bileceksin çektiklerimi
Ara
YARGIÇ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

senı open yasadı :yikildim::yikildim:
O niyekineBig GrinBig GrinBig Grin:yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O niyekineBig GrinBig GrinBig Grin:yikildim::yikildim:

bulmuslar senın gıbı adamı öpsunler dıme :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
YARGIÇ
Olmaz yüzümü geçen sene yıkamıştımBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSulandırmasınlar gel ben seni öçpeyimBig GrinBig Grin
Ara
Melek06
Artık Analar Ağlamasın!… Artık Birileri Şehit Kanları ile Siyaset Yapmasın!… Bu Kan Ya Dursun, Yada PKK Kendi Kanında Boğulsun!:kizgin:
Ara
adyge55
:a: :a: :a: :a: :a: alkış yaptım ama smileyler çıkmadı
Ara
EndLess
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olmaz yüzümü geçen sene yıkamıştımBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSulandırmasınlar gel ben seni öçpeyimBig GrinBig Grin

öp abı öp sen benı öp ben senı öpıyım öle gecınır gıderızBig Grin:yikildim::yikildim:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  O bunu okuyor o an ne sölemek ıstersınız ..... EndLess 479 15,273 05-31-2021, Saat: 10:00 AM
Son Yorum: Gü-lŞ«m-se
  ŞAUn KApı ÇALSa kiMiN GeLMEsiNi iSTErsiNİz?? dj_FoRzA 147 7,041 10-19-2015, Saat: 10:51 AM
Son Yorum: acemhe
  buğulanmış bir cama ne yazardınız? okeanos 0 449 05-31-2010, Saat: 12:57 AM
Son Yorum: okeanos
  buğulu bir cama ilk ne yazarsınız sHeqKer 192 5,586 02-04-2009, Saat: 08:56 PM
Son Yorum: deli-kı@z
  Buğulu Bir CAMA Ne YazArdIn? dj_FoRzA 2 607 10-22-2008, Saat: 07:47 PM
Son Yorum: dj_FoRzA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 05:42 PM