Bende diyorum ki millet nereye kaybolmuş herkese buraya saklanıyormuş yakaladım sonunda
Her telden ordan burdan
|
sen hastasın üşümen normal üşüttünmü yoksa ne oldu nedir rahatsızlık bu yazdan kalma günde
nese ben sizleri sohbetinisle basbasa bırakim anladıım kadarı ile aranısa girmemem gerekio byeee..
buralarda biraz serin ama idare eder o kadarda soğuk deil konular birbirne girdi sanırım
toparlayalım hemen
10-10-2007, Saat: 04:01 PM <
AHH HİÇ SORMAYIN YA PAZAR GÜNÜ TAŞINDIM DA TABİ BEN MOTORLA TERLİ TERLİ GİTTİM GELDİM SÜREKLİ ŞİMDİDE HASTA OLDUM YA
gusselim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese ben sizleri sohbetinisle basbasa bırakim anladıım kadarı ile aranısa girmemem gerekio byeee.. aaa olurmu hiç öyle şey cnm sende katıl sohbete arada yazılanları göremiyor olabiliriz herkes sohbete katılabilir bizde ayrı gayrı olmaz gusselim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese ben sizleri sohbetinisle basbasa bırakim anladıım kadarı ile aranısa girmemem gerekio byeee.. Yok arkadaşım öyle bir durum yok sadece arkadaşımız rahatsızmış biraz onu konuşuyorduk sende katıl gusselim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese ben sizleri sohbetinisle basbasa bırakim anladıım kadarı ile aranısa girmemem gerekio byeee.. ne alakası var sende söyle bir şeyelr niye girmeyesin aramıza bizde konuşmaya çalışıyoruz öle gel bakalım kaçma bi yere adın ne senin gusselim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi